Primaria Rasnov iese din Cetate prin Curtea de Apel

Primaria Rasnov iese din Cetate prin Curtea de Apel

0 164

O decizie a Curtii de Apel Brasov incinge din nou spiritele la Rasnov! Instanta brasoveana a respins rezilierea contractului intre Primaria Rasnov si administratorii Cetatii Taranesti. Patronul irlandez al societatii care administreaza obiectivul turistic crede ca s-a facut dreptate in procesul declansat pe tema Cetatii Rasnov in urma cu cinci ani. Conducerea Primariei sustine insa ca decizia Curtii este nedreapta si va face recurs.
Saptamana trecuta, Curtea de Apel Brasov decidea ca parteneriatul incheiat intre SC First Rosenau Tour Srl si Primaria Rasnov este valabil, iar societatea are dreptul sa administreze in continuare obiectivul turistic. De asemenea, Curtea de Apel a decis ca firma trebuie sa plateasca Primariei Rasnov 204.675 lei, suma ce reprezinta 12% din profitul din ultimii ani. Patronul irlandez al societatii, sotul Janei Drera, fiica italianului Alberto Drera, si-a declarat deja intentiile de a continua sa investeasca in renovarea Cetatii si in atragerea de cat mai multi turisti. Administratori au declarat ca intentioneaza sa inceapa demersurile de executare silita a Primariei Rasnov pentru preluarea Cetatii Rasnov.
De cealalta parte, edilul-sef al orasului Rasnov, Adrian Vestea, sustine ca localnicii sunt stupefiati de decizia Curtii de Apel si este decis sa faca recurs impotriva acesteia.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.