Primaria distribuie ajutoare pentru sibienii defavorizati

Primaria distribuie ajutoare pentru sibienii defavorizati

0 110

Primaria Sibiu, prin intermediul Serviciului Public de Asistenta Sociala si Cantina Municipiului Sibiu va distribui incepand cu data de 11 septembrie produse alimentare catre persoanele defavorizate din municipiul Sibiu.
Aceasta actiune se desfasoara in vederea implementarii programului de furnizare a produselor alimentare catre persoanele defavorizate din Romania, un program care se desfasoara prin Ministerul Agriculturii cu finantare din Fondul European de Garantare Agricola aferent exercitiului financiar 2007.
Astfel, un numar de 476 de persoane care intra in una dintre urmatoarele categorii vor primi fiecare cate 20 de kilograme de faina: beneficiarii de ajutor social, beneficiarii de masa la Cantina Municipiului Sibiu (pensionari de validitate, bolnavi cronici), pensionari la limita de varsta care beneficiaza de masa la Cantina Municipiului Sibiu si pensionarii agricoli. Pe langa acestia, centrele rezidentiale de asistenta sociala publice si private vor primi de asemenea acest ajutor pentru totalul de 1.037 de asistati.
Faina va fi distribuita prin Cantina Municipiului Sibiu, strada Calea Gusteritei, nr. 25 (langa Liceul CFR) incepand cu data de 11 septembrie, intre orele 8 si 15, in zilele lucratoare.
Beneficiarii vor ridica aceste ajutoare in baza buletinului sau a cartii de identitate, iar in cazul pensionarilor este necesara prezentarea cuponului de pensie.
Pentru a obtine informatii suplimentare, sibienii pot apela numerele de telefon ale Serviciului Public de Asistenta Sociala: 0269/208.932 sau 0269/208.933.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.