Primaria Brasov da un milion de lei pentru Cultura in acest an

Primaria Brasov da un milion de lei pentru Cultura in acest an

0 462

44 din cele 48 de proiecte culturale la Brasov au fost depuse la Primarie in ultima zi cand se mai putea face acest lucru. Municipalitatea aloca pentru acest an pentru proiectele culturale un milion de lei, dublul sumei de anul trecut

44 din cele 48 de proiecte culturale la Brasov au fost depuse la Primarie in ultima zi cand se mai putea face acest lucru. Municipalitatea aloca pentru acest an pentru proiectele culturale un milion de lei, dublul sumei de anul trecut.
Pentru banii pusi la dispozitie pentru cultura se bat entitati din judet, dar si din Bucuresti, Prahova sau chiar Nuremberg din Germania. Proiectele depuse pot primi maximum 100.000 de lei, iar cei interesati trebuie s asigure o cofinantare minima de 20%. Printre actiunile culturale pentru care se solicita finantare se numara festivaluri mai vechi dar si evenimente de muzica, film sau de carte aflate la prima editie.
Primaria va constituie o comisie din 5 specialisti care va analiza fiecare din cele 48 de proiecte depuse. Acestia vor sa finalizeze evaluarea pana la mijlocul lunii martie, pentru a permite proiectelor care se desfasoara in primavara sa-si primeasca banii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.