Prima victorie din aceste sezon pentru Lucian Logigan și ,,Ideal Geiger Team”

Prima victorie din aceste sezon pentru Lucian Logigan și ,,Ideal Geiger Team”

0 688
Recent, Lucian Logigan și Tudor Oprea, componenți ai echipei Ideal Geiger, au luat startul în competiția internațională de mountain bike ,,Salcano MTB Cup”, desfășurată la Istanbul. Vremea nu a fost una tocmai plăcută pentru o competiție outdoor. Temperatura de aproximativ 8 grade, vântul puternic și terenul umed din anumite zone ale traseului au făcut competiția și mai dificilă. Pe lângă cei doi români, la start au fost prezenți concurenți din Turcia, Grecia și Croația.
Traseul, un circuit de 4,5km, nu a fost printre cele mai dificile pe care au concurat vreodată cei doi sportivi, dar suficient de solicitant pentru acest început de sezon.
Deja după primul tur din cele 6 programate, Lucian Logigan (Ideal Geiger Team) s-a instalat în fruntea cursei și a trecut primul linia de sosire după 1h24min28sec, fiind urmat de campionul Turciei și pe locul al 3-lea de Tudor Oprea (Ideal Geiger Team).
În urma acestor rezultate, cei doi au acumulat în total 45 de puncte în clasamentul Uniunii Cicliste Internaționale, puncte cu care România are șanse să intre în primele 30 de țări în clasamentul pe națiuni. Primele 24 de țări obțin calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, obiectiv pentru care cei doi sportivi de la Ideal Geiger Team vor lupta în acest an.
Următoarea competiție la care cei doi vor participa va fi peste 2 săptămâni tot în Turcia, la Izmir.
 
Dorin Duşa
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.