Prima scoala de investitii din Romania pentru studenti

Prima scoala de investitii din Romania pentru studenti

0 115

In perioada decembrie 2007 – iulie 2008, Asociatia Studenteasca „Voluntari pentru Idei si Proiecte” organizeaza cea de-a VII-a editie a proiectului „ Investment School”, in cadrul caruia studentii pot invata ce inseamna tranzactiile virtuale la bursa, obtinerea de profit etc. Tinerii care doresc sa participe la proiect se pot inscrie pana in data de 25 noiembrie 2007, orele 17.00, trimitand pe adresa de mail office@investmentschool.ro, formularul de aplicare. Acesta poate fi descarcat de pe adresa de internet http://www.investmentschool.ro/cum_aplic.html.


In urma inscrierilor vor fi selectati 25 de studenti, care vor lua parte timp de cinci zile la modulul teoretic al proiectului. Primii trei clasati vor fi rasplatiti cu 1.000, 500, respectiv 300 de euro. De asemenea, vor fi selectati cei mai buni zece participanti care vor tranzactiona timp de trei luni in mod real la bursa, urmand ca in final sa isi pastreze profiturile castigate.?


?


Despre Investment School


Investment School, aflat la editia a saptea, este prima scoala de investitii din Romania unde studenti de exceptie devin profesionisti ai pietei de capital alaturi de reprezentanti de seama ai mediului de afaceri romanesc, invatand prin aplicatii practice.


?


Desfasurarea evenimentului


Prima etapa 3 – 7 Decembrie 2007 consta in training-uri si workshop-uri despre analiza pietei de capital. A doua etapa, 14 ianuarie – 14 martie, consta in tranzactionarea virtuala a unui portofoliu de actiuni.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.