Prima editie Online Business Forum la Brasov

Prima editie Online Business Forum la Brasov

0 144

Evenimentul isi propune sa fie un prim pas al unei serii de conferinte, pe termen lung, dedicat utilizarii instrumentelor online in afaceri, prezentand principiile si ecuatiile businessului modern facut cu ajutorul tehnologiilor si al Internetului
Astfel, astazi incepe, in organizarea Fundatiei Post-Privatizare, in colaborare cu Underclick.ro si Camera de Comert si Industrie Brasov, prima editie a „Online Business Forum”.
Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini intreprinderile mici si mijlocii, mai ales in contextul economic actual, prin atragerea atentiei asupra beneficiilor deosebite ale utilizarii Internetului si instrumentelor online, la modul general, in dezvoltarea afacerilor.
Evenimentul va fi structurat in doua parti.
Prima parte va prezenta oportunitatile si resursele care pot fi accesate de intreprinzatori si modul in care se poate profita de acestea cu aplicabilitate imediata.
A doua parte se doreste a fi una practica, axandu-se pe modalitatea de integrare a Internetului si a instrumentelor online de afaceri in strategia de dezvoltare generala.
Mult succes evenimentului si viata cu spor cat mai lunga.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.