Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, a trăit în tinereţe si o poveste...

Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, a trăit în tinereţe si o poveste de dragoste alături de un personaj celebru

1 309
Cotidianul spaniol ABC titrează că între soţia preşedintelui Emmanuel Macron şi prezentatorul TV de mare succes Pierre Pernauta existat o poveste de dragoste, care s-ar fi consumat în anii 70,pe vremea cand actualul presedinte ,elev fiind,era indragostit lulea de profesoara sa de atunci ,convins ca…va veni vremea s-o ia de sotie.

Dezvăluire şocantă. Cine a fost iubitul lui Brigitte Macron, în tinereţe

Dezvăluirea ar fi fost făcută chiar de către fosta vedeta TV, care a recunoscut relaţia cu soţia primului om al Franţei…probabil,in criza de un motiv publicitar care sa-l readuca pe prima pagina a ziarelor… „Între ei a fost o poveste de dragoste intensă, adolescentină. Au fost prieteni intimi, dar relaţia nu a durat foarte mult”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Pernaut.

Dezvăluire şocantă. Cine a fost iubitul lui Brigitte Macron, în tinereţe

Fiica lui Brigitte Macron a vorbit pentru prima dată public despre idila mamei sale cu Emmanuel Macron. Cum a început, cine și ce au simțit, dar și cum iubirea lor a depășit toate obstacolele. Sinceră, Tiphaine a mărturisit că știa de idila mamei sale cu Emmanuel de când acesta îi era încă elev lui Brigitte… ”Erau foarte îndrăgostiți, iar lucrurile erau mai mult decât evidente între ei”, a dezvăluit Tiphaine, care la momentul în care idila se năștea avea doar 9 ani.

Tiphaine a dezvăluit și că prima oară când a auzit de Emmanuel s-a întâmplat când sora sa mai mare, Laurence, a venit acasă și a spus că e un elev foarte silitor la ea în clasă, Emmanuel fiind coleg cu fiica mai mare a lui Brigitte. ”Mami, este un băiețel la noi în clasă care știe totul despre tot”, și-a amintit Tiphaine că a spus Laurence la acea vreme.

Brigitte și fiica ei mai mică, Tiphaine Auziere

Tot Tiphaine a mărturisit și că părinții lui Emmanuel i-au interzis lui Brigitte să aibă o relație cu fiul lor până nu împlinește 18 ani. ”Nu vă pot promite nimic”, ar fi spus, la acea vreme, profesoara Brigitte. Tot pe atunci, soțul ei, tatăl copiilor ei, Andre-Louis Auziere a părăsit reședința familiei și s-a mutat în Lille, după ce a aflat că soția sa are o aventură cu un coleg de clasă de-al fiicei lor. Restul poveștii o știm cu toții.
Emmanuel a terminat școala la Paris, iar perechea a ținut legătura timp de 13 ani. În 2007, s-au căsătorit, iar Brigitte a devenit doamna Macron. ”Brigitte Macron:
„Afrench Novel” a rememorat toate momentele importante din povestea de dragoste a lui Brigite și-a lui Macron.

COMENTARII

  1. Foarte tare!! E bine ca mai aflam si noi despre
    moralitatea celor care ne dau lectii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.