Prima Casa – au fost cumparate 1.000 de locuinte

Prima Casa – au fost cumparate 1.000 de locuinte

0 169

Premierul Emil Boc a anuntat sambata ca 1000 de locuinte au fost cumparate „in mai putin practic de o luna” de cand programul „Prima Casa” a devenit operational.
„Programul Prima Casa s-a transformat in primele 1000 de case care au fost deja vandute, in mai putin practic de o luna de cand a devenit programul operational”, a anuntat premierul.
„Dupa ce s-au elaborat normele metodologice de catre banci dupa aprobarea actelor de catre Guvern, in mai putin de o luna, douazeci si ceva de zile practic, 1000 de case au fost deja cumparate prin programul guvernamental despre care am vorbit”, a declarat Boc, subliniind ca astfel se creeaza premizele deblocarii sectorului contructiilor.

Exagereaza Puterea?
Deputatul PNL Bogdan Olteanu a declarat, cu catva zile inaintea premierului Boc, ca Programul „Prima Casa” a fost conceput gresit si va fi un esec, mentionand ca dupa doua luni de la lansarea acestuia nu au fost acordate decat 131 de credite.
„S-au anuntat 16.000 de credite garantate ce vor fi puse la dispozitia romanilor in acest an. Dupa doua luni din sapte ale acestui program, s-au acordat 131 de credite. 131 de credite inseamna mai putin de 1% din ceea ce ar urma teoretic sa se acorde in urmatoarele cinci luni. Este evident, in aceste conditii, ca mai putin de 10% din programul «Prima Casa» va fi pus in aplicare si ca programul va fi un esec, asa cum am anuntat. Programul a fost conceput gresit”, a spus vicepresedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu
Noi romanii de rand pe cine sa mai credem?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.