Prezenta romaneasca la Noaptea Europeana a Cluburilor

Prezenta romaneasca la Noaptea Europeana a Cluburilor

0 55

DJ-ii din tara noastra incep sa aiba un cuvant tot mai greu de spus in muzica si in cluburile din Europa. Concret, la Berlin va avea loc cea de a doua editie a Noptii Europene a Cluburilor. Evenimentul este organizat ca urmare a succesului de care s-a bucurat prima editie a manifestarii, in martie 2007, cand s-au sarbatorit la Berlin 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma. Acolo, in noaptea de sambata spre duminica, 100 de DJ si formatii din 27 de tari membre ale Uniunii Europene vor sustine concerte in 34 de cluburi berlineze.
In cadrul evenimentului, la Programul de la Clubul Babette (Karl-Marx-Allee 36, 10178 Berlin) – organizat cu sprijinul Institutului Cultural Rom?n „Titu Maiorescu” din Berlin – vor sustine concert trei DJ-i din Romania: Camil & Cosmiq Microbiq si DJ Minus.
Cea de a doua editie a Noptii Europene a Cluburilor se desfasoara sub inaltul patronaj al ministrului german de externe, Frank-Walter Steinmeier, fiind o coproductie a Ministerului German de Externe si a Comisiei Cluburilor din Berlin cu ambasadele si institutele culturale ale celor 27 de tari-membre ale Uniunii Europene.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.