Prezenta romaneasca la Festivalul International din Hamptons

Prezenta romaneasca la Festivalul International din Hamptons

0 84

„Boogie”, de Radu Muntean, cu Anamaria Marinca si Dragos Bucur in rolurile principale, concureaza in cadrul Festivalului International de Film de la Hamptons (SUA), care are loc intre 15 si 19 octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al evenimentului.
Boogie” concureaza in cadrul competitiei Golden Starfish Award Narrative.
„Boogie”, care a avut de curand premiera pe marile ecrane romanesti, vorbeste despre criza barbatului la 30 de ani.
Filmul descrie in maniera proprie ce inseamna casatoria si familia in zilele noastre, dar si ce reprezinta distractia din ziua de 1 mai in mentalul colectiv romanesc.
Boogie este porecla din adolescenta a personajului central, o porecla care nu i se mai potriveste acum lui Bogdan Ciocazanu, interpretat de Dragos Bucur, un barbat de vreo 30 de ani, cu sotie (Anamaria Marinca) si un copil mic (Vlad Muntean).
Din distributia filmului mai fac parte Roxana Iancu si Geanina Varga. Pelicula a fost prezentata, anul acesta, in cadrul unor festivaluri precum Cannes si Karlovy Vary.
O alta prezenta romaneasca in cadrul festivalului este Maria Popistasu, in distributia filmului „Die Zweite Frau/ My Mother, My Bride, and I”, in regia lui Hans Steinbichler, care spune povestea unui german in varsta de 40 de ani, ce isi cauta o sotie in Romania.
Pelicula concureaza in cadrul aceleiasi competitii in care este prezentat si filmul „Boogie”.
Festivalul International de la Hamptons, aflat la cea de-a 16-a editie, are ca obiectiv principal sustinerea filmului independent.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.