Prezenta romaneasca la Festivalul de Film Slamdance

Prezenta romaneasca la Festivalul de Film Slamdance

0 94

Filmul „Scurta plimbare cu masina”, in regia lui Paul Negoescu, este inclus in competitia Narativ/Experimental a Festivalului de Film Slamdance, care are loc in Statele Unite, in perioada 15 – 21 ianuarie.
Festivalul gazduieste proiectiile a 86 de filme, care fac parte din patru sectiuni competitionale: Documentar, Narativ/Experimental, Animatie si Videoclip. Filmele din competitie au fost selectate de o comisie formata din cineasti care au castigat diferite premiile in cadrul editiilor trecute ale festivalului.
Printre regizoriii care au concurat la Slamdance se numara Gina Prince-Bythewood („The Secret Life of Bees”), Mike Mitchell („Shrek Goes Fourth”), Seth Gordon („Four Christmases”), Jared Hess („Napoleon Dynamite”), Matt Nix („Burn Notice”) si Rian Johnson („Fratii Bloom/ The Brothers Bloom”).
Filmul lui Negoescu spune povestea unui cuplu (Bogdan Albulescu si Simona Ghita). Cei doi hotarasc sa se intalneasca intr-o seara pentru a incerca sa isi refaca relatia. In urma intalnirii, cei doi ajung sa se certe din aceleasi vesnice motive care le-au creat probleme in trecut.
Aflat la cea de-a 15-a editie, Slamdance are ca scop descoperirea de noi talente si promovarea filmelor suta la suta independente. In cadrul diferitelor editii ale festivalului s-au remarcat regizori precum Christopher Nolan si Steven Soderbergh.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.