“Prezent” a adunat 3000 Ron pentru copiii de la Hospice

“Prezent” a adunat 3000 Ron pentru copiii de la Hospice

0 209

Percutionistul Mario Florescu si elevii sai de la Liceul de Arta din Arad au raspuns prin muzica, apelului caritabil in beneficiul copiilor bolnavi, pacienti Hospice “Casa Sperantei”. Concertul i-a avut ca protagonisti pe profesorii Mario si Lucia Florescu, alaturi de elevi ai Liceului de Arta „Sabin Dragoi” din Arad.


“PREZENT” este o scoala de muzica si de viata: elevii canta alaturi de profesorii lor, invatand arta improvizatiei, abordand diverse genuri muzicale: funk, etno-jazz, salsa, reggae. Canta atat la instrumente de percutie, cat si la saxofon, chitara, bas, pian electric si flaut dar deosebit de originale si de efect sunt instrumentele create chiar de ei, confectionate din nuci, scoici, dopuri, chei, tigai care creaza sunete asemanatoare cu cele din natura, ce induc o stare de bine si relaxare.


Concertul a fost organizat de Fundatia Hospice “Casa Speran?ei” in parteneriat cu Centrul Cultural „Reduta” si Magnolia Shooping Center. Evenimentul organizat cu ocazia Zilei Mondiale? a Copilului a reusit sa adune 3000 RON, suma care va asigura costurile de internare in unitatea- spital Hospice “Casa Sperantei”, sectia pediatrie a 6 copii bolnavi timp de 2 zile.


Evenimentul de sambata a fost oferit de copii si tineri, cu ocazia “Zilei Copilului- 1 Iunie”, celor 127 de copii bolnavi ingrijiti de Hospice Casa Sperantei. Spectatorii, fie ca erau copii sau adulti, au descoperit muzica din ei, au descoperit ca este atat de placut sa canti si atat de usor, frumos si firesc sa ajuti”, a declarat Laura Iosub, Coordonator Departament Atragere Fonduri, Fundatia Hospice „Casa Sperantei”.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.