PREVIZIUNE: ”Suveraniștii nu vor fi lasați de americani la conducerea țării”!

PREVIZIUNE: ”Suveraniștii nu vor fi lasați de americani la conducerea țării”!

0 88

Cu experiența acumulată, cu informațiile la care are acces, cu obișnuița analizelor bazate pe date exacte sociologul Mirel Palada, în continuare șeful institutului Sociopol, ne propune o viziune pentru următoarea perioada.
„Mă întreb: în curînd, în 2024, că nici nu mai e mult pînă atunci, oare ce șmecherie de iepure de scos din pălărie, ce trick, ce gimmick, ce deus ex machina vor concocta distinșii americani, germani, securiști, șerpilieni și trăirologi pentru a opri accesul taberei suveraniste la Președinție, adică la conducerea CSAT și pe cale de consecință la botonul roșu, telefonul verde și la pantalonii maro?”
”Ce Titus Corlățean va mai fi scos din joben? Ce Meleșcanu va fi necesar? Ce Dăncilă va fi inventată? Ce vizită la SOV va fi urmărită de paparazzi? Ce shaming va fi aruncat precum găleata de lături de către diaspora în capul părinților lor bătrîni, știrbi, medievali, primitivi?
Ce soft necesar va folosi STS-ul? Ce scare, ce sperietură, ce fantasmă ne va fi vînturată pe sub nas, prin creiere, prin spațiul ăla tîmpit și inutil pe care fiecare din noi îl deținem între urechi?
Cum vom mușca momeala? Ce gust va avea?
Vor fi rușii de vină? Va fi încălzirea globală? O să se dea cumva de data asta vina pe chineji?
O să se implice pînă și Greta în campanie, să țină cu tabăra mereu bună, mereu învingătoare?
Se va detona soluția nucleară și va fi Jeanna d’Arc călare pe un măgar alb cu DNA de inorog?
Se va fura la urne pe față, fără rușine, precum Clotilda cu procurorii? Sau vor fi metode savante, black ops-uri de-alea elaborate, diaspora trei mii de voturi per minut, un fleac i-am ciuruit?
Cine va fi pe post de Hrebenciuc să-i sune telefonul să fie anunțat că softul lor de numărare e mai bun decît softul nostru?
Va fi în continuare nevoie de Pieleanu să contracareze sondajele și exit poll-urile lui Palada?
O să plouă? O să ningă? O să pice cometa?
O să fie o izbucnire bruscă, neașteptată de Covid-16, care să dureze fix trei zile, cît țin alegerile, sîmbătă duminică luni? O să iasă judecătorii să dea necesara erată aproape civilă fix la patru AM, noaptea ca hoții? Iar o să țopăie Geoană inutil, Mihaela dragostea mea, președinte pentru o noapte?
Oare ce harneală ne va fi servită de data asta? Căci doar nu vă închipuiți că suveraniștii vor fi lăsați de americani la conducerea țării. Doamne ferește. În nici un caz. Nicht. Verboten. Kaput. Se sparie gîndul, se supără Mamița și Tanti Mița și se strică dezechilibrul geostrategic, se împut rachetele și putrezește baza, mor fetele la Deveselu.
Oricum fetele de la Deveselu mor și nu le caută nimeni dreptatea. Sînt moarte, consumate, violate, îngropate și uitate.
Oricum nu există dreptate. Există doar harneală. Și momeală. Și milioane de deontologi amatori care mușcă din ea cu entuziasm, pe persoană fizică.
Ghinion”.
Tristă și realistă ne prorocește Mirel Palada. Și nu de puține ori a avut dreptate. (H.D.R.)

Sursa: https://turambarr.blogspot.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.