Pretul gazelor naturale scade de la 1 mai

Pretul gazelor naturale scade de la 1 mai

0 112

Gazele naturale livrate populatiei vor fi cu 3% mai ieftine incepand cu data de 1 mai. Presedintele ANRE, Petre Lificiu, cel care dupa un stagiu la PCR si un altul la PSD – cu un portofoliu de ministru, cu o alta experienta de cativa ani – presedinte la PER, si trecut cu interes in barca PD-L, furat si el la factura de gaz, ne da vestea cea buna: gazele se ieftenesc.
In anuntul de presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Petre Lificiu, se spune ca ieftinirea este posibila datorita faptului ca operatorii au acceptat sa isi amane recuperarea datoriilor. Cata munca de lamurire a depus saracu’ Lificiu.
„Aceasta decizie a fost luata avand in vedere evolutia pretului international al gazelor, dar motivul principal l-a constituit situatia grea a oamenilor in acest an mai dificil. Operatorii au inteles sa isi amane recuperarea anumitor datorii mai mari. Este un fel de solidaritate fata de populatie”, a declarat Petru Lificiu pentru NewsIn.
Premierul Emil Boc anuntase, pe 3 aprilie, ca presedintele ANRE, Petru Lificiu, l-a informat ca pretul gazelor va scadea cu 3% de la 1 mai.
ANRE a majorat ultima data pretul gazelor naturale livrate populatiei la data de 1 iulie 2008, cu 12,5% pentru clientii Distrigaz Sud si cu 11,6% pentru consumatorii casnici ai E.ON Gaz Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.