Pretentii de platformisti

Pretentii de platformisti

0 220

Dupa ce si-au anuntat demisia in bloc din PNL, deputatii platformisti s-au vazut indreptatiti sa ceara o serie de beneficii pentru a-si asigura confortul la locul de munca.


Acestia au solicitat Biroului permanent al Camerei Deputatilor sa le puna la dispozitie o sala, un autoturism si personal tehnic. Obiectiile din partea colegilor din alte partide nu au intarziat sa apara.


Deputatul PC Petru Calian a criticat solicitarile deputatilor demisionari din PNL, aratand ca si el a fost in situatia demisionarilor si ca exista un grup al independentilor care au sala si logistica necesara. „Nu putem sa dam alta sala, o secretara cu fusta scurta sau lunga, dupa cum doresc deputatii demisionari”, a spus Calian.


?


Parlamentarii sustinatori ai Platformei liberale si-au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa organizata la Senat, demisiile din PNL. Este vorba despre 24 de parlamentari, din care 8 senatori si 16 deputati.


Conform Regulamentului Camerei Deputatilor, grupurile parlamentare sunt structuri ale Camerei, care se pot constitui din cel putin 10 deputati care au candidat in alegeri pe listele aceluiasi partid politic, ale aceleiasi formatiuni politice, aliante politice sau aliante electorale. De asemenea, deputatilor care nu au devenit membri ai unor grupuri parlamentare constituite la intrunirea Camerei Deputatilor, deputatilor ale caror grupuri parlamentare s-au desfiintat, precum si deputatilor deveniti independenti, prin demisie, prin excludere din partid, prin parasirea unui grup parlamentar li se vor pune la dispozitie pentru folosinta comuna, de catre secretarul general, pe baza deciziei Biroului permanent, o sala de sedinta, logistica adecvata, un autoturism si personal tehnic compus dintr-un sofer si o secretara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.