Preselectie pentru “Mamaia Copiilor”

Preselectie pentru “Mamaia Copiilor”

0 64

Etapa zonala de preselectie pentru cea de-a IX-a editie a Festivalului National de Creatie si Interpretare “Mamaia Copiilor” se va desfasura sambata, de la ora 10, la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca.
La sectiunea de interpretare vor participa interpreti individuali pentru patru grupe de varsta (5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani si 14-17 ani ), dar si mini-grupuri, formate din doi pana la cinci membri, precum si grupuri mari, cu pana la 20 componenti.
La preselectie, concurentii individuali se vor prezenta cu doua melodii de muzica usoara romaneasca, din care una trebuie sa fi fost cantata pe scena Festivalului “Mamaia Copiilor”, intr-una din cele opt editii precedente.
Mini-grupurile vor sustine un colaj de muzica usoara romaneasca, durata maxima fiind de 5 minute, sau doua melodii a cate 3 minute. Grupurile mari vor interpreta, fiecare, un show de muzica romaneasca, de maximum 7 minute.
Preselectia pentru “Mamaia Copiilor” a inceput in 28 februarie, la Pitesti, si se desfasoara in 19 orase din tara.(sursa: AGERPRES)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.