Presedintie acuzata grav

Presedintie acuzata grav

0 161

Se pare ca poleiala de pe armura de mucava a Cavalerului Cinstei si Onoarei, Traian Basescu, a inceput sa se scorojeasca, dand la iveala tot mai multe din cele ce trebuie sa fie ascunse in spatele ei. Ies la iveala tot mai multe afaceri si nereguli dubioase, toate petrecute sub obladuirea unui presedinte care mai are prin buzunare nave ale flotei romanesti, ceva vile si vilisoare, tangente dubioase cu terenuri si alte asemenea.
Si se pare ca acesta este doar varful aisbergului faurit de Traian Basescu, singur sau cu ajutorul unor interpusi, oameni de paie si membri de familie, ca de aceea spune zicala: minte de ingheata apele.
In acest sens, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu – nu am avut niciodata pretentia ca il agreez, dar daca spune lucrurilor pe fata nu il pot ignora – afirma ca Traian Basescu are, prin intermediul fratelui sau, binecunoscutul de acuma pentru afacerile sale dubioase Mircea Basescu, legaturi cu medii teroriste.
Potrivit lui Rosca Stanescu, Traian Basescu este interesat doar de bani, se afla intr-o stare de frica si nu stie cat se stie „din toata aceasta nebunie”.
„Ceea ce s-a prezentat pana acum este doar varful aisbergului. Eu mai stiu o mica parte care demonstreaza ca domul presedinte Traian Basescu stia de la bun inceput ce se intampla si a regizat prost ce se intampla. Situatia relatiei frauduloase dintre armata si mediul politic reprezentat de Traian Basescu nu se reduce la acest contract”, a afirmat jurnalistul, care a promis ca va dezvalui in saptamana aceasta lucruri ” de care se teme presedintele”.
„Pot sa va spun ca este vorba de legaturi ale domnului presedinte Traian Basescu, prin intermediul fratelui sau, cu medii teroriste. Pe domnul presedinte il intereseaza sa obtina bani”, a adaugat Sorin Rosca Stanescu, care a promis ca va dovedi aceste afirmatii prin publicarea dovezilor pe site-ul sau astazi, de la orele 14,00.
Declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu vin dupa dezvaluirirle potrivit carora Mircea Basescu este asociat din luna iunie 2009 cu cativa militari intr-o firma de consultanta in domeniul armatei, asa cum a scris ziarul „Bursa”, in editia de vineri, mentionand ca, astfel, fratele presedintelui Traian Basescu devine jucator in industria de armament.
In urma acestor dezvaluiri, tot vineri, Mircea Basescu, probabil luat de urechi de fratele sau mai mare in functie, s-a retras din aceasta firma. Totodata se pare ca aceasta gasca s-a cam spart, existand mai multe alte retrageri si demisii, cum ar fi demisia impusa a lui Aurel Cazacu, director al Directiei Generale Industria de Aparare si Probleme Speciale, sau retragerea din combinatie a fiicei sale, Maria Cristina Cazacu, actionara la 21 (douazecisiunu) de ani – de unde naiba o fi avut bani de actionariat?, traiasca babacu si partidul? – la firma Desintco, firma amestecata in combinatie.
Oare care o fi treaba? Sunt opriti unii sobolani sa urce pe o corabie care prezinta bordul putred si slanina ranceda?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.