Președinți și prezidențiabilii! Oferta românului – să aleagă tot securiști sau...

Președinți și prezidențiabilii! Oferta românului – să aleagă tot securiști sau fii de securiști!

1 192

În anul 2004 și în 2009 l-am ales pe Traian Băsescu, un om al Serviciilor. Un om care, la adăpostul isteriei antirusești, generată în mod artificial, a cedat suveranitatea și toată economia, Europei și Statelor Unite, fără să se gîndească. Contra unui comision gras, bineînțeles. Pentru că nu poți să uiți ce a fost el în ,,civilie”, un comandant de vapor care vindea blugi și carpete cu ,,Răpirea din serai”. Băsescu nu a fost nici o clipă un om al poporului, un om din popor. A fost înregimentat de mic, a trăit într-un sistem cazon și își continuă viața la fel. Ce se vede este doar imaginea falsă a unui bătrînel

În anul 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis, un profesor de fizică. Se pare că dosarele penale clasate, retrocedările cu cîntec și casele cu acte false îl forțează să facă în așa fel încît să își îndeplinească misiunea de a da pe tavă ce încă nu s-a dat din România, pentru că altfel nu va scăpa. Despre ăsta cu șase case, din care una, cel puțin, luată cu acte false, nimeni nu zice nimic. De ce? Pentru că el nu este nici român, și nici președintele României. El este guvernatorul unor state, pus aici cu scopul de a dezintegra țara.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de validare a alegerilor europarlamentare, că deja se fac planuri și strategii pentru prezidențiale. USR anunță că va participa singură la acest scrutin, declarație făcută, parcă, în ciuda lui Ludovic Orban, șeful PNL, care s-a simțit destul de nesigur atît pe el, cît și pe posibila victorie a lui Iohannis pentru un nou mandat.

Nu știm, dar putem să intuim că pentru USR-PLUS candidat are să fie Cioloș, asta pentru că, dintre toți, el are cea mai mare notorietate. Și oricum, modul lui ,,funcționăresc” are să fie expus de către partidul care cică salvează România, pentru că sigur va da mai bine la electorat decît Barna. Din partea PNL va fi propus Klaus Iohannis, dacă nu cumva vor veni alte directive din afară. Nu știm, poate că francezii și nemții vor dori să aibă același candidat la Cotroceni, așa că se va da cu banul.

Cam asta e oferta care circulă acum pe piață. Nu interesează pe nimeni, politicieni sau cetățeni, ca cel care ajunge Cotroceni să facă treabă. Nu! Românul a încetat demult să gîndească, acesta fiind un proces regresiv care a început pe data de 22 decembrie 1989, ora 13.00. Prin urmare, și anul acesta, în iarnă, dar și în următoarele sute de ani, românii vor vota mereu imaginea vreunui individ splicuit, fie că el are să fie președinte/guvernator, și nu vor da doi bani pe ce va face acel individ acolo sus, cîtă vreme el, românul, este liber să-i dea m***e. La asta s-a ajuns, la o frustrare sexuală de magnitudine națională, am ajuns un neam în care înjurătura este mai puternică decît rugăciunea. Sîntem o națiune în care prostia profundă s-a transformat într-o fudulie magnifică.

Vom da greș și acum, în decembrie 2019, așa cum vom da greș și în următorii ani. Vom da greș cu gîndul că cei care vin nu vor face ceva ca noi să fim mai liberi, să fim mai bogați. Nu! Dar tu, române, o să ai șansa să-ți verși frustrările sexuale, iar dorința ta de m***e are să fie asigurată pe viață, pentru că, în fapt, cam asta ai vrut. Vei alege iar o imagine, vei mai alege alte imagini și anul viitor, vei sta iar la cozi interminabile cînd vei vota în străinătate și vei înjura în voie, așa că știm deja ce are să fie. Nu trebuie să ne mai batem capul. În fond, votul este doar o formalitate și o dorință de a socializa violent acolo unde mulți sînt plătiți să o facă. Dar asta este o altă poveste.

Lăsînd la o parte modul sexual de abordare electorală, eu am convingerea că paradigma se va schimba doar cînd electoratul va vota ceva mai rațional. Pînă atunci, românul are să aleagă tot securiști sau fii de securiști.

În fine, să vorbim puțin de Justiție și aservirea ei totală unor interese. Vorbim de acel MCV, dar și de corifeii occidentului care sug de aici. Uitați cum stă treaba. În țările lor, în acel Occident civilizat, își aleg cîte o colonie, gen România, la care ei și neamurile lor se conectează și își asigură bogăția pe viață, pentru eternitate. Înțelegeți cum stă treaba? Și tot ei au grijă ca nu care cumva Justiția să fie corectă în colonie, că nu mai pot să fure cum trebuie. Și, ca să nu fie prinși deloc, vor să o pună și pe Kövesi procuror-șef european, ca să le gireze în continuare furtul. Nu există dovezi deocamdată, dar vor ieși la iveală atunci cînd Justiția în România are să fie imparțială, dreaptă și fără intervenții. Lucru care acum nu se întîmplă.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Hans Klem – șeful guvernatorului ce conduce România

Înainte de a-ți alege președintele, tu, române, înțelege că cei care apar la TV și ne zîmbesc sau ne critică de la Washington și Bruxelles se hrănesc în mod necinstit din munca și din avuția ta. Dar dormi liniștit, că oricum ție nu îți pasă. Cîtă vreme ai cui să oferi multă m**e, tu ești fericit. De ce să îți mai bați capul cu probleme așa grele, gen viitorul țării în care te-ai născut?

Crimele Mafiei Globaliste

COMENTARII

  1. Eu sant TIGAN dar iubesc ROMANIA si mi se rupe sufletul cand vad cat de IMBECILI sant romanii

    Romanii sant IMBECILI si nu vor vota in veci pentru viitorul copiilor si nepotilor lor. Vor vota cu siguranta un Nazist ca bolovanul actual, un Bozgor si agent francez ca Ciolos sau un homosexual si agent al lui Soros ca Barba fiindca vor sa-si hranesca copiii si nepotii cu M***E.
    La-ti condamnat pe Dragnea fiindca este PATRIOT si a luptat pentru viitorul copiilor si nepotilor vostri. Fiti fericitii!!! dar nu mai puteti sa-i dati M***E dupa gratii.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.