Presedintele se plange ca mesajul sau nu ajunge la mase

Presedintele se plange ca mesajul sau nu ajunge la mase

0 112


Obisnuit ca poporul sa-I caute in coarne ori de cate ori se smiorcaie, Presedintele se plange ca in cazul referendumului i se interzice interfata media cu electorii. El acuza ca este vorba despre o cardasie intre clasa politica, dornica sa mentina statusquo-ul si mogulii media care ii ingradesc aparitiile in fata poporului. “Va fi extrem de dificil sa informam fiecare roman despre importanta e venimentului, si nu pentru caromanii ar intelege greu, ci pentru cas-a creat un baraj informativ in asa fel incit romanii sanu afle despre referendum”, a declarat presedintele intr-o conferinta de presa.


Acum, ca veni vorba, daca tot a tinut conferinta de presa, de ce n-a vorbit presedintele despre referendum, de ce a abordat iar tema clasei politice corupte, a mogulilor si grupurilor de interese? Pe-astea le stim pe de-asupra, cred ca o sa adaptam sorcova si plugusorul inserand cate ceva si din folclorul prezidential.


De asemenea se pune intrebarea de ce la Iasi, intr-o sala de 2000 de locuri s-au ocupat doar 400 cand presedintele a vorbit de referendum. Faptul ca a fost organizat de PLD nu-i o scuza, oricum nici cei 400 prezenti nu erau liberal-democrati si presupun ca nici ieseni nu erau toti! Degeaba incearca Basescu sa dea vina pe Gheorghe Flutur. Adevarul e ca


1)???? Poporul stie ca exista si o lege a uninominalului si nu vede ce rost mai are referendumul


2)???? Poporul intelege ca in 25 noiembrie misiunea principala este alegerea europarlamentarilor


3)???? O buna parte dintre romani considera mai interesanta povestea disparitiei Elodiei Ghinescu decat povestea uninominalului lui Basescu.


In plus nu cred ca vreo televiziune ar refuza solicitarea presedintelui de a se prezenta la o ora de varf sa explice cum sta treaba cu referendmul. Dar cum sa apara in fata natiunii si sa explice ca tine referendum fiindca “asa vrea muschii lui”?


Asa ca mai pardon cu pumnul in gura. De data aceasta Basescu si l-a administrat cu propria mana!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.