Președintele Putin a vrut un CM GRANDIOS. Și așa este!

Președintele Putin a vrut un CM GRANDIOS. Și așa este!

1 145

O evaluare a nivelul general de organizarea a Campionatului poate fi făcută pe baza declarațiilor Președintelui Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, care a subliniat că opiniile experților primite de către organizație indică nivelul extrem de înalt de pregătire.În ajunul Cupei Mondiale, dezvoltarea infrastructurii de fotbal din Rusia a cunoscut un adevărat boom.

În unele municipii au apărut stadioane moderne noi. În altele, cele vechi au fost complet reconstruite. Pentru fiecare echipă participantă din străinătate va exista oportunitatea de a se antrena în baze speciale de pregătire.În municipiile în care se vor desfășura meciurile, au fost elaborate „rute ale fanilor” cu scop turistic, aici fiind incluse inclusiv excursii de prezentare și degustare și programe vaste de divertisment.
În restaurante și cafenele din orașele-gazdă ale Campionatului, va fi prezentat un „meniu de fotbal” special, precum și mâncăruri tradiționale din bucătăria națională, care vor oferi o experiență în originalitatea etnoculturală a regiunilor din Rusia multinațională.

Toate acestea ar fi fost imposibiledacă nu ar fi fost creată o nouă infrastructură special pentru Cupa Mondială: aeroporturi internaționale și gări, hoteluri și restaurante, șosele și zone de agrement.
O activitate deosebită a fost efectuată în domeniul transporturilor.
Au fost pregătite trenuri și autobuze gratuite, care  circula între orașe, între stadioane, fan zones, gări și aeroporturi.
 Ele vor fi ușor de recunoscut, fiind dotate cu un logo special, în culorile tradiționale ale Cupei Mondiale, și cu inscripția „Free Ride”.

În zilele meciurilor, în toate orașele care găzduiesc Cupa Mondială, călătoriile vor fi gratuite, cu condiția prezenței unui bilet de intrare la stadion și a „Fan ID”.
În plus, prin oraș vor circula autobuze speciale de transfer. Pentru fanii fotbalului, organizatorii au pregătit un site special și o aplicație mobilă, care îi vor ajuta pe fani să se orienteze într-un oraș necunoscut.

Principala speranță este ca acest eveniment important să aducă la stadioane mii de copii și tineri, dintre care, probabil, vor fi alese noile staruri ale fotbalului rusesc. Rusia face tot ce-i stă în putere pentru ca acest Campionat să devină o adevărată mare festivitate sportivă, un autentic carnaval al fotbalului mondial.

COMENTARII

  1. Cinste lui PUTIN!Putin este singurul conducator de stat care are 2 diplome de PHD. Prima diploma de PHD este in Stiinte Politice iar a doua estet in Stiinte Economice.
    Restul conducatorilor de stat ca BABA MERKEL, BABA MAY, tinarul babit MACRON, nazistul iohanis etc pe langa faptul ca nu au copii, nu au familie si nici diplome in stiinte politice vor neaparat ca generatiile viitoare sa fie conduse de HOMOSEXUALI si LESBIENCE fiindca aceste animale pervertite sexual (numai 1% dintre ei au malformatii in creier) sint protejate de Masonerie care este controla de JIDANI si populata numai cu HOMOSEXUALI uni dintre ei casatoriti cu femei ca sa pacaleasca votantii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.