Presedintele Putin a avut nevoie de trei zile si 60 de raiduri...

Presedintele Putin a avut nevoie de trei zile si 60 de raiduri ale aviatiei militare ruse, pentru a-i fugarii prin desert pe salbaticii ISIS

0 644

Presedintele Putin a avut nevoie de trei zile si 60 de raiduri ale aviatiei militare ruse, pentru a-i fugarii prin desert pe salbaticii ISIS… “antrenati si echipati” de CIA si finantati de Israel, Arabia Saudita, Qatar si Emiratele Arabe…
La un recent interviu luat Presedintelui Putin, legat de modul cum “zburda” prin desert “razboinicii” ISIS, dupa doar trei zile de bombardamente, liderul de la Kremlin s-a distrat copios, rizind asa cum nu a mai facut-o de mult timp.
https://youtu.be/8ux3oiWELIQ
A fost un ris al arogantei fata de circul american instalat in Orientul Mijlociu, aratind cit si ce a insemnat acest ISIS, despre care americanii spun ca este o retea terorista de prima mina si organizata foarte bine. Obama spunea ca va lupta cu acesti teroristi si chiar o face, fictiv, evident, de mai bine de un an si in final ii va “degrading and defeating”, dupa cum spunea el in fata Casei Albe…PUTIN RAS 1
Nu a mai fost cazul sa se prelungeasca circul, iar cind un criminal international de teapa Senatorului McCain, a vazut cum ruleaza ostilitatile in Orient, sub comanda liderului rus, a declarat ca “rebelii” bombardati ar trebui sa aiba la indemina armament care sa doboare aviatia rusa…
http://www.dcclothesline.com/2015/10/01/mccain-arm-syrian-rebels-to-shoot-down-russian-planes/
Ce ziceti de bosorogul asta senil, care se lauda ca a fost luat prizonier in Vietnam, intr-un razboi in care nici el nu stie cum a ajuns si de ce a ajuns. Acest McCain este Presedintele comitetului care raspunde politica militara si de inarmarea armatei americane din Congresul American. El a ajuns bataia de joc a lui Donald Trump, candidatul miliardar actor, la Presedentia SUA… si acum are opinii cu privire la actiunea militara blitz a Rusiei in Siria, care va duce cu siguranta la prigonirea si omorirea unor fanatici intretinuti de SUA.
http://www.theguardian.com/us-news/2015/jul/18/donald-trump-john-mccain-vietnam-iowa-republicans
http://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2015/07/18/trump-slams-mccain-for-being-captured-in-vietnam/
Deci, dupa ce, cea mai avansata tehnologic armata de pe Terra, cea americana, dupa cum le place lor sa spuna, nu a putut nici degrada si nici invinge ISIS, i-a trebuit Presedintelui Putin trei zile ca sa rida de ei cum fug dezbracati si desculti prin desert lasind in urma toata “captura” si nemaidind nici un comunicat si nedorind sa mai ameninte “agresorul” rus.
Ce rusine de proportii a invaluit America si cit de mult s-au facut de ris si au degradat chiar propria armata in ochii unui glob. Am urmarit scene in care acesti “militanti” ISIS, pe care americanii ii defineau ca “rebeli” dupa primele raiduri ale aviatiei ruse, fugeau in pantofi de sport rupti prin desert tragind ca bezmeticii cu mitralierele, nici ei nestiind in ce directie trag si nici in ce directie fug. RACHETE RUSESTI
Ce mai pot spune jurnalistii americani acum si ce cred evreii si sauditii despre “investitia” lor in aceasta sleahta de golani care au facut atit de mult rau zonei?
Presedintele Putin a ajuns icoana la care se inchina nu numai sirienii ci o multime de oameni, crestini si musulmani din Orientul Mijlociu, insa “dansul” nu s-a incheiat si cel mai sigur vor aparea surprize cu acesti vagabonzi ai desertului si sustinerea lor de catre cei ce au pierdut sume enorme crezind in superioritatea unei gasti de infractori radicalizati.
In timp ce SUA declara prin toate gurile de la Casa Alba ca Rusia amplifica conflictul din Orientul Mijlociu, avioanele militare ruse curata toata zona infectata la comanda americanilor de catre acesti ISIS si incepe sa permita truelor siriene, iraniene, irakiene si ale Hezbolah sa ii decimeze pe teroristi terestru.
Acum este un moment al adevarului in care aceasta campanie terestra va aduce prin sistemele de inteligenta, o serie de informatii de care americanii se feresc sa fie publicate… dar Presedintele Putin o va face.
CIA a dovedit inca o data o confidenta mult prea mare si aroganta in tratarea globala a strategiilor geopolitice, aducind un mare dezavantaj de imagine SUA.
Un intreg glob a fost curios sa vada cit va rezista ISIS bombardamentului rus si cum vor reactiona in contact militar cu o armata pregatita si organizata.
Raspunsul este: mai putin de o saptamina !
Ministerul Apararii al Rusiei, a anuntat ca a condus cu success 60 de raiduri aeriene in ultimele 72 de ore, lovind peste 50 de tinte si obiective strategice ale ISIS, practic distrugind in totalitate lantul lor de comanda… DISTRUGERI
Ministerul Apararii rus anunta si pe pagina sa de Facebook acest lucru si arata video cum “luptatorii” ISIS sint in stare de panica majora si peste 600 dintre ei fug inebuniti prin desert, din calea prapadului generat asupra lor de aparatele militare de zbor rusesti.
Acesti golani ai desertului au fost total lasati din mina de jupinii lor americani, sauditi si evrei si practic nu stiu ce si cum s-a putut abate asupra lor un asa prapad..
https://www.facebook.com/Ministry-of-Defence-of-the-Russian-Federation-1492252324350852/timeline/
Ce s-a intimplat, in momentul in care aviatia rusa a reperat “centrul de comanda” al teroristilor ISIS?
Dupa cum declara oficial Kremlinul, prin secventele puse la dispozitie de la atacul centrului de comanda al ISIS de la Raqqa, avioanele rusesti de tip SU-34 au lovit cu bombe de mare capacitate si care pot penetra structuri de ciment considerabile, de tipul BETAB-500s, care au distrus in intregime toate structurile si asa zisele institutii ale acestei gasti de “razboinici” antrenati de CIA…
http://www.rt.com/news/317505-air-force-terrorists-raqqa/
In zona Raqqa, militarii rusi au anuntat ca au distrus complet toate instalatiile de transmisiuni ale ISIS izolind in totalitate pe acesti fanatici de posibilitatea de a mai comunica cu exteriorul….
Toate depozitele de munitii ale “militantilor” ISIS au fost distruse, indiferent de adincimea in pamint la care au fost construite, dupa cum anunta purtatorul de cuvint al Ministerului rus al Apararii, Konashenkov. Pe acesti salbatici nu ii mai poate ajuta nimeni, iar ei vor intelege acum ce inseamna sa lupte impotriva crestinismului si civilizatiei…AVIOANE RUSESTI M
Acelasi Minister al Apararii al Rusiei, anunta prin intermediul Postei Americane (US Postal Service), ca “nici ploaia, nici chiciura, nici zapada si nici grindina nu vor oprii aviatia rusa” sa ii termine complet pe acesti nemernici si alte grupari teroriste care doresc indepartarea de la putere a lui Assad si conflictul in zona.
Rusii au mai anuntat ca 24 de ore pe zi monitorizeaza miscarile ISIS prin intermediul satelitilor si loviturile vor fi mai mult decit eficiente si la momentele bine stabilite… indiferent de conditiile climaterice.
Ce mai spun jurnalisti americani glumeti si slugile lor din Romania? Mai pot infasura pe acesti criminali ISIS, al Qaeda si al Nusra Front in mantaua “rebelilor” sirieni, de care le pasa americanilor?
Cu siguranta ca acest episod nu se va incheia aici si armata rusa impreuna cu serviciile lor de inteligenta vor merge mai departe pina cind acesti fanatici vor intelege cu cine au de-a face, dar situatia este mai mult decit jenanta pentru americani si liderii lor…
S-au facut de ris si o lume intreaga a inceput sa inteleaga pina unde merge propaganda si lipsa de respect a americanilor fata de oameni. Acest atac de success al rusilor a aratat un caracter de psihopati al liderilor americani, care au chinuit prin tatonari successive in a ataca ISIS, milioane de oameni, crestini si musulmani..
Mai putem discuta, legat de America si vest, despre umanism si respect? Se pare ca intram intr-o noua faza, a disperarii occidentale, care poate duce la orice reactie….

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.