Președintele PNL cică iese la bătaie cu USR-Plus…

Președintele PNL cică iese la bătaie cu USR-Plus…

0 29

Situația atacurilor zilnice dintre liderii liberali și cei useriști pe tema guvernării a devenit de nesuportat pentru Ludovic Orban.
Deunăzi Cristian Ghinea, ministrul userist al Fondurilor Europene, contesta valabilitatea acordurilor  cu UE privind fondurile de reziliență, adică a celor 30 miliarde de euro pe care România ar urma să le încaseze. USR-Plus s-a lansat în ultima vreme într-o campanie de Opoziție în sânul Puterii, cum făcea și PD, alias PDL, în 1996-2000, în 2004-2008,în 2012-2016. Președintele PNL a considerat că este momentul pentru artileria grea anti-USR și a ieșit el însuși la contraatac la televiziuni.

Orban, contră pentru Ghinea
Ludovic Orban a afirmat că există un „oarecare acord”(sic!) cu privire la proiectele propuse de România în vederea accesării celor 30 de miliarde de euro prin PNRR (Planul de Reziliență n.n.).
El îi dă replica ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care spunea că sunt diferenţe mari între ceea ce s-a discutat la Bruxelles şi ceea ce s-a vorbit la Bucureşti despre PNRR.
Cred că s-a închis campania electorală, nu mai are nimeni de câştigat, singurul lucru pe care noi trebuie să-l facem este să reanalizăm, într-adevăr, PNRR-ul, să vedem care sunt propunerile concrete de îmbunătăţire a PNRR-ului pe care noi avem disponibilitatea de a accepta, dacă ele sunt rezonabile şi stau în picioare, dar mai ales dacă sunt conforme cu regulamentul privind facilitatea de recuperare şi rezilienţă”, spune Orban, conform Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.