PRESEDINTELE KLAUS JOHANNIS ESTE PE O MANA CU BASESCU ?!

PRESEDINTELE KLAUS JOHANNIS ESTE PE O MANA CU BASESCU ?!

0 695
Într-un mesaj postat pe Facebook, fostul președinte Traian Băsescu face un apel la președinte Johannis pentru remanierea ministrului Finanțelor, Darius Vâlcov. 
“Domnule Preşedinte Iohannis, domnule Prim Ministru Ponta, știu că este weekend, dar ministrul de finanţe al României a fost pus sub învinuire pentru presupuse fapte de corupţie (nu spun că este vinovat). Faceţi remanierea domnului Vâlcov înainte de ziua de luni – am sperat că o faceţi azi (sâmbătă)”, scrie Traian Băsescu.
Orice întârziere în remanierea lui Vâlcov are efecte grave de credibilitate politică în exterior, arată fostul preşedinte.
Vă rog înţelegeţi că orice oră întîrziere în remanierea ministrului de finanţe Vâlcov are efecte grave de credibilitate politică în exterior, pe pieţele financiare dar şi pe cursul de schimb. Dacă era vorba de ministrul de la cultură, mediu, transporturi, tineret şi sport poate mai puteaţi aştepta pînă luni”, mai spune fostul șef de stat.Ministrul Vâlcov este urmărit penal pentru trafic de influență.
Acesta a fost chemat vineri la DNA, pentru audieri.Procurorii îl acuză de ministrul finanţelor că ar fi a primit mită două milioane de euro, în schimbul acordării unor contracte din fonduri publice, pe vremea când acesta era primar al municipiului Slatina.
SI JOHANNIS S-A EXECUTAT IERI LA PRANZ !!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.