Presedintele Ghinion a folosit garzi de onoare, covoare rosii, plus sampanie, dupa...

Presedintele Ghinion a folosit garzi de onoare, covoare rosii, plus sampanie, dupa o tragedie!!

0 364

In timp ce prin spitalele din Romania mor inca copii si tineri asistam la o desantata parada a intronarii unui guvern care este, asa cum a prezis, doar al lui, al lui Klaus Iohannis. Coloane oficiale, garzi de onoare, covoare rosii si sampanie. Un spectacol grotesc. Multumirea afisata fara nici o urma de jena, decenta sau compasiune fata de tragedia din „Colectiv”, de pe fata Presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis la inscaunarea fiecarui ministru. Lipsa empatiei fata de victime, toate acestea dar nu numai, ma fac sa cred ca stiai cu siguranta despre crima facuta pentru tine si in numele tau.
Nu mai am nici un fel de dubiu. Klaus Werner Iohannis, presedintele numit al Romaniei, un individ profund amoral catarat pe coliva inca uda de sangele neuscat al copiilor disparuti in urma tragediei petrecute in clubul „Colectiv”, este singurul beneficiar al mortii tinerilor romani din Clubul „Colectiv”.
Klaus Werner Iohannis – ai sa ramai in constiinta romanilor ca Presedintele Ghinion dar mai ales ca presedintele care a generat o imensa tragedie pentru a-si atinge scopul.
A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca” – acestea  sint cuvintele tale, Klaus Iohannis – Presedintele Ghinion. morti_colectiv
Daca privesc in urma incep sa inteleg ca  tragedia din clubul Colectiv e posibil sa fi fost provocata cu stiinta si acordul celor pentru a servi interese !! Nu pot traduce altfel intamplarile ce au urmat. Discursul pregatit din vreme, formula „Coruptia ucide!”, formula folosita mai apoi pentru a deturna revolta manifestantilor prezenti in Piata Universitatii, in propriul  interes, formula care in cele din urma a dus la caderea Guvernului Ponta si mai apoi, trecand prin josnica manipulare reprezentata de chemarea asa-zisilor reprezentanti ai societatii civile si ai strazii la consultari in Palatul Cotroceni, a condus la inscaunarea guvernului Ciolos, adica asa cum ti-ai dorit si cum ai anuntat cu multa vreme in urma, a guvernului tau prezidential.
Sangele copiilor morti in „Colectiv” este si va ramane mereu pe mainile tale Klaus Iohannis. Tu esti singurul care a beneficiat de moartea lor!
Justitia romana – cu a caror decizii definitive si irevocabile – nu esti de acord, ti le ia inapoi una cate una, pas cu pas…
Te privesc acum si vad tot lantul de evenimente declansat in favoarea si beneficiul tau. Acum inteleg de ce nu mai mira pe nimeni ca in Germania sasii au statut de cetatean de rangul doi, acestia fiind priviti in Germania cum sint tiganii la noi in Romania. Florin CHILIAN

NR
In foto 2 o parte din cei care au murit in tragicul incendiu de la COLECTIV.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.