Presedintele Federatiei Romane de Tenis este multumit de cum arata Sala Sporturilor...

Presedintele Federatiei Romane de Tenis este multumit de cum arata Sala Sporturilor din Brasov

0 90
La sfarsitul acestei saptamani oficialitatile locale impreuna cu oficialii Federatiei de Tenis vor inaugura noul edificiu al Salii Sporturilor din Brasov. Informaţia a fost furnizata de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, care a fost prezent la Brasov, unde a inspectat noua constructie.
“La ce-am vazut cu prilejul vizitei mele, consider ca este cea mai moderna sala de sport din Romania, care va fi inaugurata miercuri sau joi. In asteptarea acestui eveniment, au inceput deja pregatirile pentru meciul de Cupa Davis Romania – Olanda, care se va desfasura in perioada 5-7 aprilie.
Este vorba despre discutiile dintre capitanii nejucatori cu sportivii, despre alcatuirea echipelor, dar si despre chestiuni de cazare.
Sunt sigur ca va fi un eveniment deosebit, o reusita organizatorica, asta si datorita locatiei care arata superb.Ii asteptam pe brasoveni să participe efectiv si afectiv la meciul nostru cu Olanda, care nu va fi deloc usor”, a declarat Cosac.
In perioada 5-7 aprilie la Brasov se vor disputa meciurile de Cupa Davis in care reprezentativa tarii noastre va intalni Olanda.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.