Presedintele CJ Brasov n-a facut politie politica

Presedintele CJ Brasov n-a facut politie politica

0 296

La vreo trei saptamani de cand s-a depus colbul pe masa CNSAS, rastimp in care a mai fost acuzata de politie politica doar senatorul PSD Rodica Stanoiu(asa ca sa vada lumea cine are muschi – in Justitie!), in mod surprinzator, presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu a iesit la rampa cu decizia CNSAS in ce-l priveste.


Cancescu a facut brasovenilor o foarte mare bucurie inainte de sarbatori, fluturand hartia care stipuleaza ca n-a facut politie politica.


Intrebarea care se pune este de ce Cancescu a facut publica acum decizia CNSAS, atata timp cat, cel putin in ultimele luni, nici nu s-a pus problema in ceea ce-l priveste.


Oare sa aiba legatura gestul cu plecarea lui N.V. Popa din PNL? A vrut presedintele PNL sa contracareze o posibila reactie din partea senatorului?


Greu de spus. Un singur lucru e cert: un om politic de talia lui Cancescu nu face gesturi gratuite. Si pica si ipoteza ca fiind nitel mai liber inaintea sarbatorilor, Presedintele CJ a avut ragazul necesar sa arate presei tidula.


Mai mult decat atat, Cancescu a adus in discutie si povesti uitate: anume faptul ca el ar fi filmat la revolutie. Da, a filmat, zice el, e fotograf amator, dar in niciun caz securist. A fost deci arta de amorul artei si nu cu tendinta. OK. Ne-am linistit. Dar cine are nevoie de aceste precizari?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.