Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, prezent la ieri la Școala Profesională Kronstadt...

Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, prezent la ieri la Școala Profesională Kronstadt dar și la… Șaguna!

0 29

Parcă pentru a mai indulci relațiile cu președintele Iohannis, supărat pe Veștea pentru că-l susține pe Orban la șefia liberalilor români autentici, președintele liberalilor brașoveni, Adrian Veștea a participat la deschiderea anului școlar la Școala Profesională Germană Kronstadt.
Această unitate de invățământ este prima școală din Brașov care a adoptat și programul de instruire pe meserii, elevii pregătindu-se in general pragmatic in anumite meserii pentru a emigra ulterior in Germania.
Președintele CJ Brașov a participat ieri și la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Andrei Șaguna, unde s-a impiedicat de primarul Brașovului, Allen Coliban, care nu prea avea ce căuta acolo, știut fiind faptul că acest colegiu semnifică exact opusul la ceea ce reprezintă neomarxiștii antinaționali și inculți ai USR, tagmă din care face parte și primarul Brașovului.
In alocuțiunea sa Adrian Veștea le-a urat șaguniștilor noi și insemnate succese in activitatea de invățământ pe care o depun neabătut in cursul efectuării programului școlar. Dixit!

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.