Presedintele CJ Brasov acuza Vectra de blocarea lucrarilor la infrastructura judetului

Presedintele CJ Brasov acuza Vectra de blocarea lucrarilor la infrastructura judetului

0 171

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aritotel Cancescu acuza firma „de casa” a Primariei municipiului Brasov, Vectra Service SRL, societatea care a concescionat pentru cinci ani asfaltarea strazilor urbei, ca blocheaza reabilitarea drumurilor judetene.


Cancescu a precizat vineri, intr-o conferinta de presa, ca firma Vectra boicoteaza de doua luni lucrarile la infrastructura judetului, depunand in acest timp mai multe contestatii impotriva lictatiei prin care au fost atribuite sarcinile de reabilitare a drumurilor judetene companiei franceze Colas.


„Am avut sentimente pozitive fata de Vectra, dupa alegrile din 2004, cand societatea a achizitionat de la judet Compania de Constrctii Generale(CCG). Chiar s-a intervenit atunci pentru revocarea unei hotarari a CJ prin care vanzarea CCG se fcaea cate compania austriaca Strabagh. Acum, insa, Vectra baga bete in roate pentru ca a pierdut licitatia, venind cu un pret dublu fata de oferta societatii franceze”, a spus Cancescu.


Oferta Vectra Service SRL pentru achizitionarea lucrarilor de reabilitarea a drumurilor judetene din Brasov a fost de 33 de milioane de euro, in timp ce compania Colas a ofertat 16 milioane de euro.


Fondurile necesare pentru reabilitarea a 170 de kilometri de drumuri au fost obtinuti prin accesarea unui credit de la BERD.


Contestatiile Vectra au blocat insa platile lucrarilor efectuate pana acum de catre Colas, care a inceput, la jumatatea lunii mai reabilitarea unuia dintre drumurile importante din judetul Brasov.


?????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.