Presedintele Basescu: Clasa politica nu este remorcher!

Presedintele Basescu: Clasa politica nu este remorcher!

0 103

?


Si in aceasta saptamana romanului i se serveste „ratia” de sondaje.


?


INSOMAR-ul „nostru” cel care nu uita ce trebuie sa stim a publicat un nou ?sondaj de opinie. Este cea mai recenta evaluare a situatiei sociale a romanilor, optiunile politice si importanta mass-media in informarea populatiei.


45% dintre romani afirma ca, in prezent, viata lor este la fel comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In proportii aproape egale, restul considera ca viata li s-a schimbat: pentru 23% fiind mai buna, iar pentru 24% mai rea.


In zona politica, plecand de la cunoscuta intrebare – Daca maine ar avea loc alegeri parlamentare?” romanii ar vota partidele dupa cum urmeaza:


o?????? 40% – PD,


o?????? 19% – PSD,


o?????? 13% – PNL,


o?????? ?6% – PRM


o?????? ?6% – PLD,


o?????? ?5% – UDMR,


o?????? ?5% – PNG


La personalitatile politice in care romanii au cea mai mare incredere, in continuare, tot saracul presedinte Traian Basescu conduce:  • Traian Basescu – 53%,
  • Theodor Stolojan – 29%,
  • Emil Boc – 26%
  • Calin Popescu Tariceanu – 26%.

Sondajul INSOMAR a fost realizat in perioada 8-13 noiembrie pe un esantion reprezentativ la nivel national de 1.230 de persoane. Marja de eroare de ± 2,8% (?!)


?


Clasa poilitica nu este remorcher!


Traian Basescu, presedintele marinar, nu-si poate uita profesia si ne da aceasta „buna”, minunata veste, ? tocmai de pe Dealul Feleacului.


Aflat la o intalnire a partidului de suflet (PD), cel care nu a partajat Alianta D.A.” dar a ramas cu „da” fara puncte pe afise, parafrazandu-i ideile filozofice profunde, (pe care le-a redescoperit „pe uscat”, cea cu „iarna nu-i ca vara” pune in circulatie, (desigur nu pe mare) noi „descoperiri” :


„Avem o clasa politica ce nu mai poate tracta Romania catre progres”.


„Avem o clasa politica depasita, o clasa politica ce a ajuns, din pacate, in urma aspiratiilor pe care romanii le au”;


„Avem o clasa politica ce s-a desprins de realitatile poporului pe care pretinde ca il reprezinta”.


?


Nu putem sa nu fim inca o data de acord cu retorica presedintiala !


Logica elementara ne duce insa cu gandul? la faptul ca?domnia sa nu numai ca face parte de prea multa vreme din?aceasta clasa politica, dar… o mai si conduce!


Mai mult, unicul obiect de activitate al PD sau „de suflet”, a fost cel de „lipit etichete” pe adversari si de fabricat o avalansa de sondaje bine ticluite.


?


Retorica populista a domniei sale nu ne spune nimic, absolut nimic, despre eforturile sale? pentru ca aceste constatari dureroase sa fie uitate…


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.