Presa din România nu este românească

Presa din România nu este românească

0 862

Expresia „presa românească” este folosită greşit atunci când este atribuită publicaţiilor din mass-media de la noi din ţară care livrează mizerie publicului românesc în fiecare zi. Evenimentul zilei, Adevărul, PRO-TV şi alte publicaţii tipărite, online sau posturi TV sunt deţinute de străini. Acestea au programe şi livrează constant informaţii trunchiate menite să manipuleze şi să modifice percepţia românilor. Prin  materialele publicate şi promovate se comportă precum ceea ce sunt: trusturi anti-româneşti. Cum pot fi atunci încadrate în categoria „presa românească”? Doar pentru că titlul publicaţiei şi materialele publicate sunt în limba română înseamnă că acel trust de presă este românesc? Doar pentru că mulţi autori ai articolelor publicate, mulţi redactori, moderatori şi regizori TV au nume româneşti, înseamnă că presa este românească?
Ce înseamnă presă românească? Ce înseamnă românesc? Păi hai să vedem în dexonline:
ROMANÉSC, -Ă, romanești, adj. (Livr.) Care are caracter de român, propriu românului. Care conține fapte, idei, întâmplări demne de un român.

Moise a 11 a porunca

Se încadrează presa deţinută de străini şi care livrează publicului larg mizerii manipulatorii anti-româneşti în categoria „românesc”? Eu zic că nu. Şi atunci, propun să nu mai folosim expresia greşită „presa românească”, pentru că nu e românească deloc, ci să folosim expresia „presa din România” atunci când ne referim la trusturile de presă (TV, ziare, reviste, posturi radio, site-uri de ştiri online etc) care activează la noi în ţară. Este corect să spunem „presa din România” pentru că într-adevăr activează în România, însă asta nu înseamnă că ar fi proprie nouă românilor, demnă de români sau benefică românilor, ca să fie şi românească. Din contră, este proprie străinilor şi este anti-românească.
Presă românească din păcate nu prea avem – informare cu adevărat românească se mai găseşte ici-colo pe site-urile şi blog-urile încă libere.

De ce este presa importantă? Pentru că invadarea, colonizarea, exploatarea, prăduirea unui popor se realizează în zilele noastre (printre altele) şi prin „anestezierea creierului” poporului atacat. Iar această anesteziere (care înseamnă imposibilitatea de a pricepe ce ţi se întâmplă, imposibilitatea de a identifica sursa reală a problemei, imposibilitatea de a identifica şi implementa o soluţie de scăpare) se aplică asupra poporului român (şi celorlalte popoare invadate de mafia internaţională) prin Şcoală şi Mass-Media.

William_Randolph_HearstAdevăraţii stăpâni ai presei din România
I. Caracatița „Hearst”
William Randolph Hearst, faimosul evreu american care a fondat imperiul numit „Hearst” în toată lumea. În Romania îi spune «Sanoma Hearst Romania SRL» și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg.
Compania Hearst deține următoarele ziare și publicații:
Beau Monde
Bucătăria de azi
Casa și grădina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mămica de azi
Marie Claire
Național Geographic
Sănătatea de azi
II. Caracatița „Ringer”Michael Ringier
Michael Ringier și soția sa Ellen Ringier sunt evreii din Elveția care dețin o caracatiță internaționala. Directorul general al «Ringer Romania»  este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger.
Compania evreiasca Ringer România deține următoarele publicații:
100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi
100 femei de succes
300 cei mai bogaţi români
Bolero
Bravo,
Bravo Girl
Capital
Compact București
Evenimentul Zilei
Evenimentul Zilei de DuminicăELLEN Ringier
Evenimentul Zilei – ghid TV
Libertatea
Libertatea – Ediția de duminică
Libertatea Integrame
Libertatea pentru femei
Libertatea pentru femei – Horoscop
Libertatea pentru femei – Rețete
Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea
Libertatea Special Sănătate
Libertatea – Supliment Weekend
Lumea Femeilor
Lumea Femeilor Style
TVMania
TV Satelit
Unica
Unica Wedding

III. Caracatița „Media Promo Valores”Adrian Halpert
Atât Hadrian Mateescu, cât și directorul general al ziarului Click, care este bineînțeles un evreu pe nume Adrian Halpert, deci amandoi sunt evrei.
Caracatița evreiască Media Promo Valores deține următoarele:
AdevărulHadrian Mateescu
Adevărul de Seară
Averea
Averea Ghid TV
Click
Click de Duminică
Click Ghid TV
Dilema Veche
Dilemateca

IV. CaracatițaCentral European Media Enterprises”
Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Această caracatiță evreiască se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc. Fiica sa Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federală SUA.
Caracatița evreiască Central European Media Enterprises deține următoarele publicații:RONALD LAUDER
Acasă
MTV România
Pro Cinema
Pro TV
Pro TV Internaţional
Sport.Ro

 V. Caracatița „Kohlberg Kravis Roberts”
Această caracatiță evreiască se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii sunt evreii: Jerome Kohlberg, Henry Kravis si George R. Roberts.
Deține mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG și SBS Broadcasting Group. Cele două sub-companii dețin:
Următoarele posturi TV:kkr - Kohlberg Kravis Robert
Prima TV
Kiss TV

Posturi de radio:
Kiss FM
Magic FM
One FM

VI. Caracatița „News Corporation”
Caracatița News Corporation este una dintre cele mai mari și lacome caracatițe din lume. Este deținută de evreul Rupert Murdoch.
B1TV este deținut în proporție de 12,5% de caracatița News Corporation.Rupert Murdoch
News Outdoor Group este o subcompanie a companiei evreiești News Corporation care se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor).

 Scris de Andrei Popescu

Supliment explicativ –Cateva detalii despre numele evreiesti.
Unele nume evreiesti au sufixul BERG, STEIN sau WITZ. Majoritatea lumii ar tinde sa creada ca persoanele care poarta aceste sufixe in nume sunt de origine germana, dar nu sunt, ei sunt de origine evreiasca. Sunt multe cazuri in care chiar si persoanele cu SKI, TKI sau MAN ca sufix sunt evrei. Cei cu MAN au de regula un prefix de genul „Silver”, „Gold” sau „Bright”, formand „Silverman”, „Goldman” sau „Brightman” dar desigur se poate aplica si orice alt cuvant inaintea sufixului MAN.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.