Preș. Iohannis KW încă un act de trădare – a semnat un...

Preș. Iohannis KW încă un act de trădare – a semnat un document, Tratatul OMS privind pandemiile, prin care cedează suveranitatea țării!

0 56

Presedintele IOHANNIS prin semnarea Tratatului OMS privind pandemiile ar comite INFRACTIUNEA de TRADARE fata de poporul roman suveran si statul roman independent!

Intentia anuntata de presedintele Klaus Werner Iohannis de a semna in curand Tratatul Pandemic al OMS, o organizatie straina si globalista World Health Organisation= Organizatia Modiala a Sanatatii, INCALCA prevederile Constitutiei Romaniei Art. 1 privind indendenta statului roman si Art. 2 privind suveranitatea poporului roman.
Este de datoria Parlamentului, organul reprezentativ suprem al poporului roman suveran sa intervina de URGENTA si sa actioneze impreuna cu Guvernul si Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ca sa oblige si sa opreasca pe acest iresponsabil presedinte al tarii sa comita infractiunea de “tradare“ prevazuta de Art. 394 al Codului Penal prin semnarea aservirii politice a Romaniei fata de o organizatie straina!
Cu ocazia acestei intentii anuntate de numitul Iohannis de subminare politica a statului roman, prin a semna ceea ce Constitutia nu ii permite, iar poporul roman NU i-a dat mandat, cetateanul Iohannis, temporar presedinte al tarii isi demonstreaza aservirea fata de strainii globalisti si instrainarea sa fata de poporul roman.
Intentia sa CRIMINALA TREBUIE OPRITA DE URGENTA!

Autor – Prof. Ioan GHISE
Sursa: whatsapp

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.