PREMONITZIE a la CATZAVENCII…

PREMONITZIE a la CATZAVENCII…

0 136
PREMONITZIE a la CATZAVENCII…
"Micii teologi cu zvastică ÅŸi acnee, care salută cu braÅ£ul întins în oglinda din baie, au ajuns, în sfîrÅŸit, la ciolan, acolo unde plănuiseră.
Ciolanul a stat întins pe cele o sută de mese de la nunta Ebei, înconjurat de caviar, stropit cu ÅŸampanie ÅŸi presărat cu aer de Bamboo.
Faptul că NeamÅ£u ÅŸi Papahagi au fost ÅŸi ei invitaÅ£i i-a nemulÅ£umit profund pe bandiÅ£ii bătrîni ai partidului. Dar socrul mic a Å£inut să-i răsplătească pe tinerii agitaÅ£i ai dreptei pentru isteria cu care au slujit boicotul ÅŸi pentru zelul cu care au dormit pe pragul uÅŸii de la garaj…
Între peÅŸte ÅŸi sarmale, pe cînd se consultau cam cu cîte zerouri ar trebui să contribuie partidul la dar, Videanu ÅŸi Blaga au dezbătut în treacăt pretenÅ£ia neruÅŸinată a celor „doi puÅ£oi“ de a-ÅŸi băga blogării pe listele PDL, în locul unor hoÅ£i respectabili.
Blaga a fost de părere că, ideologic vorbind, dreapta de care vorbesc NeamÅ£u ÅŸi Papahagi poate fi o soluÅ£ie nu atît pentru o economie slabă, cît pentru o erecÅ£ie puternică.
Videanu, la rîndul lui, ÅŸi-a manifestat îndoiala că milionarii partidului se vor grăbi să bage mîna în buzunar pentru campanie, ca să plătească pentru găleÅ£ile, afiÅŸele, autobuzele, primarii, reclamele, uleiul, orezul ÅŸi făina lui NeamÅ£u ÅŸi Papahagi.
 „În politică, e ÅŸtiut, cel mai scump e mălaiul“, a chicotit unul dintre cei doi.
 „Păi, zi-i lu’ ÅŸefu’: dacă vrea să-i punem pe liste, îi reÅ£inem suma din dar“, a hăhăit celălalt."
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.