Premoniție! Un cunoscut militar român- ”Protestul a fost pregătirea unui eveniment care...

Premoniție! Un cunoscut militar român- ”Protestul a fost pregătirea unui eveniment care va urma”!

0 342

„Au fost elemente infiltrate din afara țării, la fel ca în decembrie 1989, acum se lucrează la timorarea militarilor, acel comandant este numit „măcelarul”!”

„Am fost și la fața locului, am urmărit cu atenție și înregistrările din Piața Victoriei, consider că protestul (din 10 august, n.n.) a fost doar o pregătire a unui eveniment care va urma”, a declarat acum puțin timp colonelul Valeriu Pricină.
Mai mult, cel mai cunoscut jurnalist militar român — cu aproape 50 de ani de experiență de presă militară! — compară evenimentele violente din 10 august cu cele din decembrie 1989.
Au fost elemente infiltrate din afara țării, la fel ca în decembrie 1989”, a declarat Pricină acum puțin timp.
Urmează faza a doua, care pregătește ceva ce va veni — și anume se încearcă timorarea jandarmilor, prin multitudinea de plângeri penale, dar mai ales prin mass media.
Proteste la București, 10 august 2018

„Acum se lucrează la timorarea jandarmilor”, spune Valeriu Pricină. „Acel comandant care a fost în Piață îmbrăcat în alb este numit „măcelarul” — dar ce, a omorât, a măcelărit pe cineva?!”, exclamă celebrul jurnalist militar, referindu-se la colonelul Cătălin Paraschiv, comandantul brigăzii speciale „Vlad Țepeș” a jandarmeriei.

Comentariile colonelului Pricină sunt convergente cu ale altor specialiști militari, dar și cu ale unor analiști. Mulți dintre aceștia consideră că am avut de-a face cu intervenții de peste hotare, fie direct, prin infiltrați peste granița de vest (conform col. Daniel Dragomir), fie prin incitarea pe multiple canale.

Sursa: https://ro.sputnik.md

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.