Premiu pentru plantat flori

Premiu pentru plantat flori

0 107

Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PD-L, Gabriel Andronache, a anuntat presa ca la Brasov a inceput distribuirea cartilor postale prin care cetatenii sunt invitati sa se inscrie in competitia „Infloreste-ti orasul!”.
In acest sens, Andronache a afirmat: „Dupa ce am anuntat inceperea concursului, al carui premiu este de 2.000 de lei, am primit zeci de telefoane de la cetatenii interesati de acest demers. Concret, vom imparti aceste carti postale, pe care cei care vor sa intre in competitie trebuie sa ni le trimita inapoi, pentru ca noi sa venim sa le fotografiem geamurile sau balcoanele stradale impodobite cu jardiniere”.
Bun, o initiativa frumoasa, dar eu, care intotdeauna marai mai ales la initiative portocalii, ca doar brasovean stravechi sunt, ma intreb daca nu cumva castigatorul este deja cunoscut. Ma mai intreb daca, printre flori, sa punem stele europene portocalii, ca sa fim bagati in fotografie. Sau cine mai stie ce minuni.
In plus, il intreb pe domnul Andronache cine sunt acesti „noi” care vor veni sa ne pozeze florile.
Dar daca stam in colibe cu geamuri la fundeni, in spatele blocului, ferestre care dau in curtea unuia care este stapanul unui caine rau, cum ajungem sa fim fotografiati?
De aceea propun ca poza sa fie facuta gradinii primariale, macar sa stim o treaba!
Sper ca, totusi, sa fie facuta public persoana castigatoare, cu adresa respectiva, poate exista amatori care vor sa vada ce si cum, ca sa invete cate ceva din ale floriculturii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.