Premiu pentru Agentia Metropolitana Brasov

Premiu pentru Agentia Metropolitana Brasov

0 93
Agentia Metropolitana Brasov a fost premiata de Fundatia Culturala Magazin Istoric pentru albumul istoric Legendele Tarii Barsei. Pentru ca cele doua mii de exemplare s-au epuizat repede, conducerea AMB are in vedere obtinerea unei noi finantari pentru editarea celei de-a doua editii a albumului.
Fundatia Magazin Istoric a acordat premiul "I.C. Filitti" in cadrul unei ceremonii speciale desfasurate saptamana trecuta in incinta Bancii Nationale a Romaniei. Albumul "Legendele Tarii Barsei" reprezinta singura carte premiata de catre fundatie, editata in cadrul unui proiect cu finantare europeana. Albumul cuprinde o colectie de legende sasesti, maghiare si romanesti din tara Barsei si un studiu istoric care contine o colectie de gravuri, desene si fotografii.
Agentia Metropolitana Brasov, coordonatorul acestui proiect, are in vedere obtinerea finantarii pentru ce-a de-a doua editia a albumului, spune istoricul Nicolae Pepene.
Pana in acest moment, proiectul Legendele Tarii Barsei este singurul din tara care a obtinut un premiu de referinta pentru o lucrare realizata pe parcursul perioadei de implementare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.