Premiile Festivalului de Dramaturgie au ramas la Brasov

Premiile Festivalului de Dramaturgie au ramas la Brasov

0 328

Cu o singura exceptie, Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov a luat toate premiile festivalului pe care l-a organizat. Marele premiu a revenit spectacolului ,,Dansind in noapte“, in regia lui Vlad Massaci, cel care a primit premiul si pentru regie.

Cu o singura exceptie, Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov a luat toate premiile festivalului pe care l-a organizat. Marele premiu a revenit spectacolului ,,Dansind in noapte“, in regia lui Vlad Massaci, cel care a primit premiul pentru regie. Rolul Selma din acelasi spectacol i-a adus Madalinei Ciotea premiul special al juriului. Premiul pentru cea mai buna actrita a fost acordat Adei Gales, pentru rolul Denise, din spectacolul ,,Copilul problema“, de la Teatrul Sica Alexandrescu, din trupa caruia face parte si Bogdan Nechifor, catre care a mers trofeul pentru cel mai bun actor pentru rolul Jimmy din spectacolul ,,Priveste inapoi cu minie“. Singurul premiu alogen din festivalul de dramaturgie contemporana a fost cel pentru scenografie, care i-a revenit lui Dragos Buhagiar, pentru spectacolul „Variatiuni pe modelul lui Kraepelin“, de la Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi.
Spectacolul de gala „Apolodor“ dupa Gellu Naum, un spectacol-concert de Ada Milea, de la Teatrul National „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, a inchis luni seara Festivalul de Dramaturgie Contemporana de la Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.