Premiile afaceristilor brasoveni

Premiile afaceristilor brasoveni

0 63

Ca in fiecare an, Camera de Comert si Industrie Brasov va premia firmele brasovene care au inregistrat rezultate deosebite de-a lungul timpului. Pe 28 martie, in cadrul galei Premiile Excelentei in Afaceri, vor fi onorate acele societati comerciale care au avut rezultate bune in mod constant de-a lungul unei perioade mai lungi de timp si care nu au inregistrat datorii la fisc.


??????????? Anul acesta, Camera de Comert si Industrie Brasov si-a propus sa dezvolte si alte grupe de premii pentru a fi?recunoaste si alte aspecte calitative ale mediului de afaceri.


?????????? ? In acest sens, se va forma o grupa principala de premiere care va fi constituita din firmele cu prezente repetate in topurile anuale. Se va mai forma o grupa de premiere, a exportatorilor, unde vor fi premiate firmele cu cele mai bune rezultate in activitatea de export. Alte grupe vor include angajatorul anului, responsabilitatea sociala corporatista, creativitatea si inovatia in afaceri, investitii externe sau dezvoltarea mediului antreprenorial.


??????????? Premiile Excelentei in Afaceri este locul unde se aduna cei mai importanti intreprinzatori, oameni de afaceri? si factori de decizie din orasul nostru. Anul acesta va avea loc a treia editie care se anunta a fi un eveniment interesant din punct de vedere economic pentru urbea noastra.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.