Premiile Administratiei se dau in Poiana Brasov

Premiile Administratiei se dau in Poiana Brasov

0 163

Cea de-a cincea editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro, va avea loc joi, 22 octombrie 2009, la Hotel Piatra Mare din Poiana Brasov. Eveniment organizat de Agentia OSC, in colaborare cu Portalul National de Administratie Publica si Primaria Municipiului Brasov.
Agentia OSC/Oameni si Companii/ – Liderul comunicarii directe, este o agentie de consultanta specializata in comunicare si management relational cu grupuri de audienta premium. Agentia OSC faciliteaza accesul la informatie si resurse in domeniul administratiei publice prin organizarea unui program national de comunicare si informare in acest domeniu.
Portalul National de Administratie Publica www.administratie.ro produs al Agentiei OSC, colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii si persoane din administratia publica romneasca: presedintie, parlament, guvern, primarii, consilii judetene si locale, prefecturi, alte organizatii ale administratiei publice centrale si locale.
Gala Premiilor de Excelenta in Administratie Publica din acest an doreste sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.
Ca invitati de marca sunt asteptate persoane din conducerile institutiilor administratiei publice romanesti: primari, viceprimari, prefecti, subprefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si institutiilor guvernamentale, senatori, deputati si reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale administratiei publice din Romania, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa.
Festivitatea de acordare a premiilor pentru cele mai bune rezultate in domeniul administratiei publice va fi precedata de un seminar dedicat managementului modern in administratie, un domeniu deosebit de important pentru o administratie publica de tip european.
Programul evenimentului:
Joi, 22 octombrie 2009
14.00 – 16.30 Cazarea si inregistrarea participantilor
16.30 – 17.00 Welcome coffee
17:00 – 17.45 Seminar I: Management Modern in Administratie
18.00 – 18.45 Seminar II: Management Modern in Administratie. Premiile pentru Management Modern in Administratie 2009
19:00 – 19:30 Program liber
19:30 – 23:00 Gala Premiilor de Excelenta. Festivitatea de premiere

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.