Premii pentru fiecare facultate la Crosul Universitatii

Premii pentru fiecare facultate la Crosul Universitatii

0 513

Studentii Facultatii de Educatie Fizica si Sporturi Montane au fost primii la Crosul Universitatii. Daca la celelalte trei editii ale crosului universitatii nu conta facultatea pe care o urmeaza concurentii, anul acesta a fost premiat cate un singur student de la fiecare facultate. Si traseul a fost modificat: alergatorii au avut de parcurs peste 2.600 de metri de la Aula Universitatii pana la un moll din cartierul Tractorul

Studentii Facultatii de Educatie Fizica si Sporturi Montane au fost primii la Crosul Universitatii. Daca la celelalte trei editii ale crosului universitatii nu conta facultatea pe care o urmeaza concurentii, anul acesta a fost premiat cate un singur student de la fiecare facultate. Si traseul a fost modificat: alergatorii au avut de parcurs peste 2.600 de metri de la Aula Universitatii pana la un moll din cartierul Tractorul.

Peste 400 de concurenti s-au inscris la a patra editie a Crosului Universitatii. Startul s-a dat la ora 11 din fata Aulei Sergiu Chiriacescu.

Cei mai rapizi concurenti au ajuns in cateva minute la linia de finish situata in parcarea unui moll din cartierul Tractorul. La baieti locul I a fost ocupat tot de George Buta, castigatorul de anul trecut al crosului Universitatii.

Si la fete tot o studenta a facultatii de Educatie Fizica si Sporturi Montane – Madalina Macavei – a iesit pe primul loc.cross ziua inimii1

La fel ca si la celelalte editii nu doar studentii au alergat, ci si profesorii chiar daca nu toti se afla la prima tinerete. Prof. univ. Teodor Machedon, decanul Facultatii de Stiinta si Ingineria Materiale, a castigat in urma cu 40 de ani crosul ca student si a participat cu placere acum ca profesor.

Daca la editiile anterioare cei mai multi premianti erau de la facultatea de sport la aceasta editie organizatorii au schimbat regulamentul de concurs, astfel incat tot mai multi tinerii sa fie motivati sa se inscrie..

Cei mai buni alergatori au fost premiati cu diplome, cupe, ceasuri de mana si vauchere de cumparaturi.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.