Premii pentru administratie

Premii pentru administratie

0 195


Cei mai buni oameni din administratia locala, vor fi rasplatiti pentru activitatea depusa in cadrul Galei “Premiile de Excelenta Administratie.ro”, aflata la cea de-a treia editie. Evenimentul, organizat de Portalul www.administratie.ro – Liderul informatiei in administratie, Agentia OSC si Primaria Municipiului Brasov? va avea loc pe 18 octombrie, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov si va reuni membri ai administratiei publice centrale, reprezentanti ai administratiei publice locale la nivel national, membri ai asociatiilor profesionale si alte institutii publice a caror activitate este legata de cea a administratiei publice locale.


Organizatorii intentioneaza sa rasplateasca eforturile care se fac pentru dezvoltarea administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele de bun augur ale administratiei si sa evidentieze proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.


Pana in prezent , Portalul www.administratie.ro a premiat peste 80 de persoane din din primariile, prefecturile, consiliile judetene din tara, precum si din Guvern, pentru rezultatele deosebite obtinute in procesul administrativ, in efortul de eficientizare a administratiei publice si de apropiere a administratiei publice romanesti de standardele europene.


Vitizatorii portaului de administratie publica www.Administratie.ro si abonatii fluxului zilnic informativ vor putea vota pe site, timp de trei saptamani, cele mai eficiente institutii si cei mai competenti oameni din administratia publica. Premiantii vor fi cei care au adunat cele mai ulte optiuni ale publicului.


Detalii in legatura cu participarea la eveniment puteti gasi pe pagina web www.administratie.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.