Premii de excelenţă pentru elevii brașoveni merituoşi

Premii de excelenţă pentru elevii brașoveni merituoşi

0 162

Primăria Brașov va oferi duminică 17 iunie premiile de excelență pentru elevii cu rezultate deosebite la învățătură şi șefilor de promoție din clasele a VIII-a și a XII-a. Ceremonia se va desfășura la Aula Unității „Sergiu T. Chiriacescu” începând cu ora 10.00

Elevii cu rezultate excepționale la învățătură vor fi recompensaţi din nou de Municipalitate.
Primăria Brașov va oferi duminică 17 iunie premiile de excelență pentru elevii cu rezultate deosebite la învățătură şi șefilor de promoție din clasele a VIII-a și a XII-a.
Ceremonia se va desfășura la Aula Unității „Sergiu T. Chiriacescu” începând cu ora 10.00. Gala premiilor de excelenţă a ajuns la ajuns la a V-a ediţie.
Elevii cu rezultate deosebite vor primi diplome de excelenţă din partea Municipalităţii şi premii din partea unui operator de telefonie mobilă, constând în smartphone-uri, rucsacuri pentru laptop, abonamente şi cartele gratuite.
De asemenea, la sfârşitul acestui an şcolar, elevii din clasele V-XII care au obţinut premiile I, II sau III vor fi recompensaţi financiar de către Primărie.

Elevii clasaţi pe prima treaptă a podiumului vor primi 250 de lei, cei care obţin premiul al II-lea 150 de lei, iar cei clasaţi pe locul al III-lea vor încasa câte 50 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.