PREMIERUL VIKTOR ORBAN, INCOGNITO IN ROMANIA!

PREMIERUL VIKTOR ORBAN, INCOGNITO IN ROMANIA!

0 90
Premierul Ungariei, Viktor Orban a efectuat vineri, 10 mai o scurtă vizită la Satu Mare. Motivul aparent nu a fost unul politic, desi, evident, se apropie alegerile parlamentare si Orban tinteste votul maghiarilor din Romania…
Åžeful guvernului din Ungaria a venit, chipurile, pentru a depune o floare ÅŸi pentru a păstra un moment de reculegere la mormântul sătmăreanului de origine magiara, Jozsef Bara,cetatean roman care a decedat în urma unui interogatoriu violent efectuat la postul de PoliÅ£ie din localitatea Izsak din Ungaria!!
Va dati seama cum sunt tratati romanii in urma incitarilor sovine ale FIDES si Jobbyk, partide xenofobe aflat inca la putere acolo! Este poate o lectie pentru maghiarii din Transilvania fata….de "dragostea frateasca" cu care sunt tratati acolo. Astfel incearca sa salveze aparentele premierul Ungariei, Viktor Orban…
Ziarul budapestan„Nepszabadsag” dezvăluie detalii despre cazul bărbatului maghiar din Romania , omorât bestial în bătaie de poliÅ£iÅŸti din Ungaria. Potrivit jurnaliÅŸtilor ziarului maghiar „Nepszabadsag”, moartea cetateanului roman de origine sătmăreană Jozsef Bara (47 de ani), anchetat ÅŸi bătut la postul de PoliÅ£ie din Izsak (Ungaria) a fost cauzată de leziunile suferite ÅŸi de hemoragia internă extrem de intensă. Acesta a fost interogat de doi poliÅ£iÅŸti unguri, la începutul lunii aprilie.
Vizita incognito a premierului Orban a fost filmată de garzile sale de corp și clipul publicitar a fost postat pe pagina sa de Facebook.
Pe înregistrarea făcută se vede cum Orban a depus o floare la mormântul lui Jozsef Bara după care a păstrat un moment de reculegere la locul de veci al acestuia, aflat în cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu din Satu Mare. La ieÅŸirea din cimitir acesta a fost luat la rost de câÅ£iva localnici, după care a plecat.Premierul nu s-a interesat de loc de familia victimei, semn ca venise doar in campanie electorala… Maghiarul din Satu Mare Jozsef Bara, în vârstă de 47 de ani a fost banuit de furtul unei drujbe, motiv pentru care a fost dus la postul de PoliÅ£ie din Izsak în vederea efectuării anchetei. Cei doi poliÅ£iÅŸti învinuiÅ£i că l-ar fi bătut pe bărbat au fost destituiÅ£i!
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.