Premierul Ponta vrea sa modifice Programul Laptele ÅŸi cornul!

Premierul Ponta vrea sa modifice Programul Laptele ÅŸi cornul!

0 82
Premierul Victor Ponta a anunÅ£at marÅ£i că intenÅ£ionează să iniÅ£ieze modificarea programului "Laptele ÅŸi cornul", motivând că "partea bună a acestuia s-a epuizat".
"Vreau aceiaÅŸi bani să încercăm să-i folosim la ceva mai util, de exemplu, la after-school, pentru că în acest moment sunt copii care într-adevăr au nevoie, ÅŸi vin la ÅŸcoală ÅŸi este bine pentru părinÅ£i – vorbesc de cei din familii modeste -, unde programul îÅŸi atinge scopul ÅŸi sunt foarte mulÅ£i copii care nu mănâncă nici cornul respectiv, nici nu beau laptele, îl aruncă, îl irosim absolut degeaba.
Un program mai Å£intit pentru cei care au nevoie de ajutor, cum este cel de after-school. Sunt părinÅ£i care îÅŸi iau copiii acasă ÅŸi sunt părinÅ£i care stau la serviciu până târziu ÅŸi nu au ce să facă cu copilul, or, exact aceiaÅŸi bani putem să-i folosim mult mai bine", a declarat Ponta, înainte de ÅŸedinÅ£a USL.
El a explicat că sunt zece ani de când funcÅ£ionează acest program ÅŸi că intenÅ£ionează modificarea acestuia deoarece "partea lui bună s-a epuizat ÅŸi acum multe zone aruncă banii degeaba".
"O să facem o evaluare, pentru că orice asemenea program poate fi făcut începând cu anul ÅŸcolar care începe în toamnă", a completat Ponta.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.