Premierul Nicolae Ciucă îi cere lui Bogdan Aurescu-Goldenberg să importe 100.000 de...

Premierul Nicolae Ciucă îi cere lui Bogdan Aurescu-Goldenberg să importe 100.000 de muncitori străini în România

1 62

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, să intensifice acordarea vizelor de muncă pentru muncitori din țări precum Bangladesh, Nepal și India.

„Am luat măsuri pentru organizarea mai bună a acelor consulate mobile, itinerante. În acest an, am prevăzut în Planul nostru de Acțiune 161 de astfel de misiuni, dintre care deja s-au efectuat 87, care au prestat deja 21.502 servicii consulare.
Pentru că una dintre problemele principale se referă la acordarea vizelor de muncă, așa cum bine știm, a fost organizată deja, în perioada aprilie-iulie, o misiune consulară itinerantă în Bangladesh, la Dhaka, care a reușit deja să acorde peste 5.400 de vize de muncă și avem în pregătire o misiune similară în Nepal, pentru că Bangladesh, Nepal, India sunt sursele de forță de muncă străină cele mai importante”, a spus Bogdan Aurescu-Goldberg în ședința Executivului.

Se va schimba raportul etnic al României?
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a fost întrerupt de premierul Nicolae Ciucă: „Avem nevoie să intensificăm această activitate, pentru că solicitarea de la mediul de afaceri este de aproximativ 100.000 de oameni…(…) Pentru a putea să asigurăm funcționarea multor afaceri”.

Șeful Diplomației a spus că este și motivul pentru care a și acționat pentru a realiza un nou sediu al ambasadei României la New Delhi.

„Pentru a lărgi spațiile de lucru, am alocat personal suplimentar, a fost trimis personal și din Centrală”, a mai spus Aurescu-Goldberg.

Sursa: Incorect Politic

COMENTARII

  1. Din biografia de evreu a lui Bogdan Aurescu: un înaintaş al lui, Iosif Aurescu (inrudit ca neam cu bunicul de tata al lui Aurescu), a emigrat în Israel. Pe Iosif Aurescu, care în perioada interbelică, inainte de a scrie în presa pro-comunistă din Bucuresti, îl chema Iosif Goldenberg (la Arhivele Nationale, îl găsim şi ca Iosif Goldemberg, cu m în loc de n, pe o listă a comuniştilor ilegalişti din România), dar şi-a schimbat numele (ca şi alţii din familia lui) ca să pară mai „român“ (gold = aur).
    În Israel, Iosif Aurescu (fost Goldenberg, unchi al tatălui lui Bogdan Aurescu) a fondat o presă de limba română ce este în prezent finanţată şi susţinută de ministerul de Externe român, condus de Bogdan Aurescu.
    Acesti Aurescu-Goldenberg se trag din negustorimea evreiasca din Braila-Galati (cu afaceri in porturi si zonele comerciale / magazine, targuri). Stramosii lui Bogdan Aurescu, care inca mai are rude cu numele Aurescu la Braila-Galati, s-au deplasat spre Focsani la un moment dat, dar au dobandit proprietati (terenuri) pe langa Ramnicu Sarat. De aici, din zona Ramnicu Sarat, a ajuns, cu numele C-tin Aurescu, tatal lui Bogdan Aurescu in Bucuresti, ofiţer la MapN, apoi din 1998 director la Lukoil Romania (care nu apartine statului rus, ci unor afaceristi “rusi” propulsati cu sprijin american inclusiv la Bucuresti, pe langa presedintele Emil Constantinescu).
    (Dosarul Aurescu-Lukoil-familia israeliana Ofer ar fi foarte interesant pentru cine l-ar parcurge, dacă ar fi publicat; israelienii Ofer – Sammy Ofer & family -, originari din zona Galati, ca si familia Aurescu-Goldenberg, au inceput sa cumpere mari halci din Romania in acelasi an sau concomitent cu propulsarea lui Bogdan Aurescu la MAE).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.