Premierul isi incepe anul 2007 la Sibiu

Premierul isi incepe anul 2007 la Sibiu

0 194

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu va participa pe data de 1 ianuarie 2007, la Sibiu, la manifestarile care vor marca debutul programului „Sibiu – capitala culturala europeana”.
Guvernul a sustinut financiar acest program, atat in ceea ce priveste manifestarile care vor fi organizate, dar, mai ales, pentru refacerea infrastructurii si redarea unui aspect medieval orasului, a declarat astazi premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Manifestarile vor??fi organizate de municipalitate, cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor si a Guvernului Romaniei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a spus ca este multumit de felul in care arata acum orasul si a argumentat infuzia foarte mare de capital, care a insemnat modernizarea infrastructurii, inclusiv a aeroportului, intrucat „este in interesul Romaniei sa se prezinte cu un oras – capitala culturala, de prestigiu”.
„Asa cum arata acum Sibiul, am convingerea ca foarte multi europeni vor fi surprinsi”, a spus primul-ministru.
Pe de alta parte, premierul Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va fi marcata pe data de 31 decembrie la Bucuresti si in toate capitalele resedinta de judet, prin evenimente care pleaca de la arborarea pe cladirea Guvernului si a altor institutii publice a steagului UE, si pana la spectacole.
Primul-ministru a adresat cu acest prilej o invitatie romanilor de a participa la evenimentele oficiale de la miezul noptii care vor avea loc in Piata Revolutiei si la care vor fi prezenti si inalti oficiali europeni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.