Premierea lui George Scripcaru

Premierea lui George Scripcaru

0 283

Care George Scripcaru? Asta al nostru, de la Primarie?
Asa se pare, ca prea a fost vanzoleala mare prin Poiana Brasov, acum cateva zile.
Acolo s-a organizata – sub flamura cui, ghiciti? – a patra editie a galei premiilor de excelenta in administratie
S-au decernat circa 35 de premii diferitelor categorii de administratii: guvernamentala, a prefecturilor, a consiliilor judetene, a primariilor, dar au fost premiate si o serie de proiecte de infrastructura si a celor care au atras fonduri europene.
Probabil ca participantii, si mai ales juriul, s-au simtit bine in decorul Poienii Brasov, acum, in plina toamna a frunzelor ruginii de prin vii, de s-au hotarat sa-l bage in seama, cu un premiu, si pe primarul brasovean George Scripcaru, pentru continuitate in administratia publica locala.
Si, intr-adevar, Scripcaru are cel putin un merit in continuitate: a reusit sa mai pacaleasca de-un mandat pe brasoveni, acoperind mocirla cu nuferi frumos vopsiti. Ce se afla dedesubt, asta nu aveau cum sa mai vada participantii la gala, sfaraitul micilor in decor de iarba verde acoperind gropile vietii brasovenilor. Si s-ar mai putea ca unii participanti, probabil cei cu voce mai groasa, au urcat pe drumul vechi al Poienii, cu popas la o anumita vila din Schei.
De fapt ce sa ne mire, s-au vazut ele facaturi mult mai mari, in toate domeniile, cand a fost vorba de acordarea unor distinctii, gazdele avand intotdeauna farfuria asigurata la impartirea tortului.
Si daca tot si-a agatat de piept medalia, ar fi bine ca primarul nostru George Scripcaru, sa se trezeasca la realitate si sa se apuce de treburi serioase, lasand la o parte interesele personale si de partid, spre folosul urbei si a cetatenilor ce o locuiesc, pentru ca a cam strans indeajuns pana acuma, bag seama, caci s-ar putea ca prea multi mici sa cauzeze la stomac, mai ales ca sarea poate avea si zgrunturi penali.
In alta ordine de idei: vezi, nea Aristotele, daca nu ti-ai tras gradina zoologica in susur de izvor solomonian?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.