Premiera la Teatrul „Sica Alexandrescu”

Premiera la Teatrul „Sica Alexandrescu”

0 262

Teatrul „Sica Alexandrescu” pregateste o noua surpriza placuta brasovenilor: avanpremiera piesei „Alchimistul”, dupa romanul lui Paolo Coelho, dramatizarea apartinand lui RaduMacrinici, in regia lui Dan Vasile, scenografia Alexandra Oancea, din distributie facand parte Costache Babii, Demis Muraru, Gabriel Sandulescu, Ligia Stan, Mihai Bica, Viorica Geanta Chelbea, Gabriel Costea, Dan Sandulescu, Marius Cisar, Relu Siriteanu, Mirela Bors.


Paolo Coelho este unul din cei mai cunoscuti scriitori contemporani. Cititori din peste 150 de tari au facut din el un autor de referinta al timpurilor noastre. Povestea „Alchimistului”, uluitoare prin simplitatea si intelepciunea ei, este povestea lui Santiago, un pastor andaluz care isi urmeaza un vis.Paraseste Spania, aventurandu-se in Africa de Nord in cautarea unei comori.


Numeroase companii de teatru au considerat ca potentialul dramatic si poetic al operelor lui Coelho face ca acestea sa poata fi adaptate pentru scena. Adaptari dupa „Alchimistul” au fost montate pe scene de pe toate continentele, in diferite forme: muzica, balet, teatru de papusi, drama, opera. In Romania, „Alchimistul” a avut premiera in decembrie 2005, la Teatrul Odeon din Bucuresti, iar acum poate fi vazut si la Brasov datorita Teatrului „Sica Alexandrescu”:


Joi – 14 decembrie


Orele 19:00? Alchimistul (dramatizare) – Sala Mare? AVANPREMIERA


Sambata – 16 decembrie


Orele 19:00? Alchimistul (dramatizare) – Sala Mare?


Duminica – 17 decembrie? – PREMIERA


Orele 19:00? Alchimistul (dramatizare) – Sala Mare?


Pretul biletelor: categ. I. 9 lei; categ. II. 7 lei Pret redus pentru pensionari, elevi, studenti: 4 lei.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.