Premiera la Go Multiplex

Premiera la Go Multiplex

0 191

Cinema Go Multipex va invita sambata 17 martie 2007, incepand cu orele 19:00 la premiera filmului „Ticalosii” in regia lui Serban Marinescu, eveniment la care vor participa si actorii care interpreteaza rolurile principale: Stefan Iordache, Horatiu Malaele, Monica Davidescu.
Conferinta de presa si Gala de Prezentare
a filmului sunt programate pentru sambata 17 martie la Discover Club in Eliana Mall, etaj 1, incepand cu ora 19.00.
La conferinta de presa si la Gala de Prezentare vor participa actorii: Stefan Iordache, Dorel Visan, Monica Davidescu, Horatiu Malaele, Mircea Diaconu, Gheorghe Dinica, Mircea Albulescu, Razvan Vasilescu, Valentin Popescu, Mitica Popescu si Marius Florea Vizante, precum si producatorul si distribuitorul filmului.
Sesiunea de prezenatare, intalnirea cu actorii, si sesiunea de autografe vor avea loc in cadrul Conferintei de presa si a Galei de prezentare care va avea loc incepand cu orele 19:00
. Vizionarea filmului va avea loc incepand cu orele 20:00.


Sinopsis
Clasa politica aflata la putere urmareste prin intermediul Serviciilor Secrete atat pe membrii si finantatorii sai, cat si pe cei din opozitie.Primul Ministru si Presedentia ii inregistreaza cu ajutorul unor camere ascunse atat pe pe General, pe Senator cat si pe Magnat, in ipostaze cat mai compromitatoare. Politica nu suporta devieri de comportament. Premierul nu este de acord cu jocul dublu al Magnatului, care finanteaza atat puterea cat si opozitia. Dupa incercarea esuata a Consilierului Prezidential de a realiza o reconciliere intre Magnat si Putere, Premierul comanda arestarea cu mascati si televiziune a Magnatului. In timpul unei intrevederi cu Presedintele, Consilierul ii cere acestuia eliberarea Magnatului, deoarece acesta detinea informatii compromitatoare pentru toata lumea. In paralel, Puterea cauta un alt Magnat care sa produca bani pentru partid. Acesta apare in emisiune la „Nasul”. Se organizeaza o partida de vanatoare unde sunt invitati Generalul, cei doi Magnati, Consilierul, Premierul si oamenii lor. Premierul incearca sa ii propuna o colaborare Generalului, insa acesta refuza sa coopereze si il ameninta pe Primul Ministru, spunand ca ii va demasca jocurile si ca va infaptui a doua Revolutie in Romania. Premierul arata ca Senatorul a fost deja cumparat. Magnatul este la a doua avertizare, fiind scos de pe tusa definitiv. Premierul ii pofteste pe toti la vanatoare si da ordinul de asasinare al Generalului ( camuflat sub forma unui accident de vanatoare ).
A doua zi, Consilierul Prezidential ( „Creatorul” tuturor personajelor post-revolutionare ), „ingroapa Revolutia Romana” la groapa de gunoi Glina, facand un parastas pentru saraci, filmat in direct pentru emisiunea realizata de Dan Diaconescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.