Prejudiciu de un milion de lei din infractiuni informatice

Prejudiciu de un milion de lei din infractiuni informatice

0 649
Politistii de la BCCO si procurorii D.I.I.C.O.T. Brasov au destructurat o grupare specializata in infractiuni informatice. 22 de perchezitii domiciliare au fost efectuate in aceasta dimineata in judetele Constanta si Prahova si in municipiul Bucuresti si 15 persoane au fost aduse la audieri. Prejudiciul estimat in acest dosar este de un milion de lei.
 
22 de perchezitii domiciliare au fost efectuate in aceasta dimineata in Predeal, in judetele Constanta si Prahova si in municipiul Bucuresti, la membrii a doua grupari infractionale organizate, specializate in infractiuni informatice. In urma perchezitiilor, au fost ridicate instructiuni de confectionare a dispozitivelor si fotografii cu modele de ATM-uri. De asemenea, au fost identificate sute de serii de carduri bancare, spune Catalin Borcoman, procuror-sef DIICOT Brasov.
In cursul zilei de astazi, doi dintre cei in cauza, care ar fi intentionat sa paraseasca Romania, au fost surprinsi de politisti si procurori, in timp ce se deplasau spre Aeroportul Otopeni, avand asupra lor dispozitive artizanale, folosite in activitatea infractionala.
Unul dintre suspectii adusi la audiere este finul creatoarei de moda Romanita Iovan. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000.000 de lei.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.