Pregatirile pentru FOTE sunt aproape de final

Pregatirile pentru FOTE sunt aproape de final

0 96
Presedintele Comitetului de organizare al festivalului, primarul George Scripcaru, i-a convocat marti in Poiana Brasov pe toti cei implicati in organizarea evenimentului. Unul dintre subiectele fierbinti ale discutiilor ramane organizarea competitiilor test, mai ales ca patinoarul din Poiana nu este gata.
Constructorii trag insa tare pentru a finaliza obiectivul intr-o luna.
Inainte de FOTE, fiecare baza sportiva trebuie sa organizeze cate o competitie test, in asa fel incat Comitetul Olimpic International sa poata da girul final.
Partiile din Poiana Brasov, Predeal si Cheile Gradistei sunt gata pentru organizarea competitiilor, stadiu in care se afla de multa vreme si Patinoarul Olimpic.
Trambulina de K90 de la  Rasnov va fi pusa la punct in urmatoarele doua zile de specialisti sositi din Austria, astfel ca singura baza care mai pune probleme este patinoarul din Poiana Brasov, spune Ioan Dobrescu, vicepresedinte al Comitetului de Organizare FOTE Constructorul ofera insa asigurari ca patinoarul pentru intrecerile de patinaj artistic si short-track va fi gata pana in 5 februarie, data stabilita prin contract, astfel ca se poate organiza si aici o competitie test.
Cu cele mai multe dintre probleme rezolvate la aceasta ora, comitetul de organizare a discutat securitatea delegatiilor si spectatorilor.
Festivalul Olimpic al Tineretului European se va desfasura intre 17 si 22 februarie la Brasov, Rasnov, Predeal si Cheile Gradistei si ii va aduce in zona pe cei mai buni tineri sportivi din Europa in sporturile de iarna.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.